Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb la imatge d'Alma Bollo i de Manuel Cortés

Alma Bollo s'afarta: explica què està fent el seu germà a 'Supervivientes'

Alma Bollo esclata davant de l'actitud de Manuel Cortés al concurs

Alma Bollo comença a mostrar signes d'estar cansada del paper que està exercint el seu germà Manuel a 'Supervivientes'. Els fills de Raquel Bollo van entrar junts al concurs, disposats a viure l'experiència i, de passada, de poder alleujar l'economia familiar.

Tot i fer pinya a l'hora d'enfrontar-se a la resta de companys, la competitivitat entre ells els està distanciant. Sobretot l'afany del cantant de fer-se notar per sobre de la seva germana, cosa que ha provocat que aquesta esclatés.

 

Alma Bollo es cansa dels aires de superioritat de Manuel

Alma Bollo és una de les protagonistes indiscutibles de la nova edició de Supervivientes. La noia va destacar ràpidament pel seu fort caràcter que l'ha portat a protagonitzar diverses discussions amb els seus companys.

Però, no només amb la resta de supervivents, també amb Manuel, amb qui ha tingut els seus problemes a l'illa. Una de les seves primeres baralles va tenir com a origen la pesca. El fill de Chiquetete sembla manipular la tasca amb l'únic afany de ser el concursant que més peixos està aconseguint.

Imatge de Manuel Cortés i Alma Bollo a 'Superviventes'
Alma Bollo destapa el pla del seu germà per guanyar el concurs | MEDIASET

Això ha fet enfadar Alma, que també vol poder aconseguir algun peix de tant en tant. «Però, nen, jo pescaré», li deia al seu germà mentre aquest ja era a l'aigua amb l'única canya de què disposaven.

«Espera't, ara te la donaré quan surti», li responia fent que l'andalusa s'enfadés amb ell per no deixar-la pescar. I és que per al fill de Raquel pescar s'ha convertit en la seva manera de presumir davant dels seus companys de ser ell qui està alimentant tothom.

«Estic a punt de pescar 100 peixos que crec que han alimentat força el grup, no?», li comentava a Bosco. Aquesta és una de les moltes vegades en què el germà d'Alma reitera el bon supervivent que és i com n'és d'imprescindible per als companys.

Però, Alma està farta d'aquesta actitud de superioritat, sobretot després de veure com Manuel s'enduia la canya, deixant-la sense opcions. Mentre l'increpava, aquest seguia a la seva fins que va decidir tornar-la-hi de males maneres.

Alma Bollo esclata: «Quina persona, noi»

La canya d'Alma va volar pels aires quan el seu germà la hi va tirar després d'haver-se-la endut sense permís. Com a conseqüència, aquesta es va trencar perdent el plom i l'ham que feien servien per pescar. Lluny de demanar perdó, Manuel li va retreure que si s'havia trencat era perquè no estava ben feta i que «sort que no has vingut a pescar».

«El que has de fer és demanar-me que te la faci», deia a Alma,  presumint de les seves destreses i deixant-la d'inútil. «No vull que me la facis, vull fer-la jo», li responia la jove, farta de la prepotència del seu germà.

Manuel Cortés amb barba a 'Supervivientes'
Manuel presumeix de ser l'únic que pesca al grup | Mediaset

«Si es desfà llançant-te-la, imagina't amb un peix», insistia a criticar Manuel mentre Alma afirmava «que no estava acabada». Veient que el cantant continuava fent-la quedar malament, la sevillana va optar per deixar el tema. «Quina persona, noi», va exclamar molt enfadada.

És evident que la filla de Raquel no comparteix l'afany de protagonisme de Manuel ni la voluntat de convertir la pesca en una competició. Està convençut que ser el que més peixos aconsegueixi el situa com a millor supervivent, encara que el seu pla perjudiqui de ple Alma.

Però, a hores d'ara del concurs, de res li està servint aquesta actitud, ja que aquesta setmana torna a estar nominat. És evident que la seva estratègia s'ha girat contra ell i que els seus companys i la seva germana inclosa estan farts de la seva superioritat.