Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Asraf Beno amb el rostre seriós i mirant a càmera

Asraf Beno descobrirà aviat què li ha fet el seu germà a Isa Pantoja

Asraf Beno es quedarà perplex quan surti de 'Supervivientes'

Asraf Beno està vivint el somni que tenia des de fa temps: participar a 'Supervivientes'. Tot i això, no està resultant tan dolç com podia imaginar. I és que ha tingut nombrosos enfrontaments amb companys i ha hagut de suportar tota mena d'insults i menyspreus.

Asraf va triar la seva xicota, Isa Pantoja, com a defensora a plató i s'està lliurant a aquesta causa. I precisament sobre la seva tasca ha estat preguntat Anuar, el seu cunyat. Un jove que ha deixat bocabadat tothom amb les paraules que li ha dedicat a Isa Pantoja.

Imatge d'Asraf Beno parlant amb el rostre seriós a 'Supervivientes'
La convivència al concurs no està sent gens fàcil per a Asraf Beno | Mediaset

Asraf Beno, més a prop de saber el que pensa Anuar

El noi d'Isa Pantoja està rebent l'afecte del públic de 'Supervivientes', que li dona suport setmana rere setmana salvant-lo de l'expulsió. Tot i que també compta amb el suport i l'amor de tot el seu voltant. En concret, d'Anuar, que també va participar en el 'reality' temps enrere.

El familiar d'Asraf Beno ha estat preguntat en un esdeveniment sobre el pas del seu germà pel concurs i Anuar ha estat molt clar. Així, ha manifestat: «Està sent complicat, però, al final, ell està seguint la línia per on volia anar: fer el seu concurs i fer supervivència. Aleshores, jo per part meva estic molt content».

«Sé que no ho està passant del tot bé i el fet de veure'l patir t'afecta. A tota la família ens pesa, però és el seu somni i ho està complint. Està aguantant i té més ganes de continuar», afegia.

Imatge d'Anuar Beno ben somrient al plató de 'Supervivientes'
El germà d'Asraf Beno ha parlat del pas del jove per 'Supervivientes' | Mediaset

Així mateix, ha confessat que «a mi personalment el que més m'ha dolgut ha estat el tracte de Yaiza cap a Asraf. Ha estat desmesurat, ha tingut faltes de respecte, té poquíssima educació per a l'edat que té. Arriba a ser el meu germà qui li diu aquestes coses a ella segurament un altre gall cantaria, un de molt més gros».

En aquest punt, el reporter d'Europa Press, com recull Lecturas, li ha preguntat a Anuar Beno per la tasca com a defensora d'Isa. I la veritat és que ha sorprès perquè s'ha desfet en afalacs cap a ella: «Isa ho està fent totalment excepcional».

«Està actuant de manera meravellosa, exemplar, educada, coherent i podria tirar-me així 200 dies més. De fet, fins i tot li vaig dir que jo no ho hauria pogut defensar millor», assenyalava.

I encara ha anat més enllà: «Tot el que diu, ho diu amb coherència i amb cor. Va amb tot fins al final i està fent una feina increïble defensant-ho i fora de plató també, a les xarxes. Està molt involucrada».

«Sé que està desgastada, perquè al cap i a la fi és molt de temps, i és de valorar que doni suport així al meu germà. Des d'aquí li envio un petó i gràcies», finalitzava.

Isa Pantoja amb el rostre seriós.
Asraf Beno quan surti descobrirà les elogioses paraules d'Anuar cap a Isa| Telecinco

Tan encantat està amb ella que fins i tot s'ha atrevit a parlar del pròxim casament d'Asraf i Isa. Així, deia: «El casament ja ve, estem donant-ho tot perquè cada vegada s'agilitzi més. És un gran dia i tant de bo tothom sigui feliç i segueixin aquesta nova aventura de la seva nova vida».

I ha aprofitat per desmentir la suposada tensió entre la família Beno i la noia: «La meva mare té bona relació amb Isa. Fins i tot parla més amb ella que jo».

Asraf Beno, llums i ombres a 'Supervivientes'

Asraf Beno ha arribat al 'reality' després d'haver participat en altres on no va aconseguir mai l'afecte del públic. Per aquest motiu, està encantat amb el fet que això hagi canviat en aquest, on ha aconseguit fer història a la 'Roda Infernal'. I sobre això Anuar ha afirmat: «La gent és intel·ligent, sàvia, està veient el que està passant, les persones canvien i ho està demostrant».

De la mateixa manera, s'ha volgut conèixer l'opinió del jove Beno sobre els conflictes constants del participant amb els cosins d'Isa Pantoja. I respecte a això, ha estat contundent: «Per ser família, tu intentes mantenir l'enllaç, però, al capdavall, quan no t'emportes amb una persona, ja pot ser qui sigui… El millor és cadascú pel seu costat».

«Manuel i Alma són dos, germans, aleshores quan un no sap respondre, surt l'altre davant seu. Aleshores, sempre hi surten guanyant. Per això el meu germà trencava a plorar i no hi havia manera d'arreglar-ho», finalitzava la seva intervenció.