Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Almudena Cid amb rostre molt somrient en un photocall

Almudena Cid, aliena a l'embaràs de Patricia Pardo: el seu pla per no patir

Almudena Cid no vol tornar a enfonsar-se

Almudena Cid està afrontant uns dies complicats, en què se li hauran remogut moltes emocions. I el motiu és que el seu ex, Christian Gálvez, ha revelat que porta un any casat amb la seva parella actual, Patricia Pardo. Fins i tot ha confessat per a sorpresa de tots que estan esperant el seu primer fill junts.

Almudena Cid en conèixer aquestes notícies segur que ha pensat en la seva dolorosa ruptura amb ell. I també que ell serà pare, cosa que no va fer amb ella. A més a més, li haurà fet mal tot això perquè aquests dies ells haurien celebrat el seu tretzè aniversari de casament.

Primer pla de Christian Gálvez i Patricia Pardo amb la cara somrient, feliços
Almudena Cid ha descobert el casament i l'embaràs de Patricia i Christian | GTRES

Tot i això, ella té clar que no vol tornar a deixar-se portar pel dolor. No vol caure novament en ell, de manera que té una eina molt útil per assolir aquest propòsit. I aquesta l'està mostrant ara a les xarxes socials.

Almudena Cid: la seva manera de superar l'embaràs de Patricia Pardo

Almudena Cid ha reconegut públicament, fins i tot a través d'un llibre, el pou on va caure després de separar-se de Christian. I és que la ruptura va ser inesperada i sorprenent per a ella, com també que ell poc després iniciés una nova relació amb Pardo.

L'exgimnasta ha patit moltíssim i, de mica en mica, ha aconseguit sortir a la superfície. Per aquesta raó, no està disposada a veure's embolicada una altra vegada pel dolor després de conèixer les últimes notícies del seu ex. I per això, després de deixar clar que el més important per a ella és estar bé, ha establert un pla.

Quin és? Doncs, ni més ni menys que envoltar-se de les persones que l'estimen i gaudir dels petits plaers de la vida. Per això, ha marxat de vacances a la platja. Precisament d'aquesta escapada està informant els seus seguidors a les xarxes socials, on ha compartit alguna imatge en biquini mentre es fa una capbussada.

Storie d'Almudena Cid a Instagram amb biquini dins del mar el 8 d'agost de 2023
Almudena Cid està desconnectant de tot gaudint d'uns dies a la platja | @almudenacid, Instagram

És més, Almudena ha compartit una altra instantània de si mateixa a la vora del mar amb els ulls tancats i les mans cap amunt. Una foto amb aire artístic, on sembla que està respirant aire pur, carregant-se d'energia i gaudint del que l'envolta.

I per tot això es troba molt satisfeta, cosa que ha deixat de manifest escrivint: «Només puc donar les gràcies». És a dir, que Cid, malgrat tot el que ha passat, està serena i evitant que el que té a veure amb Gálvez la torni a afectar.

Almudena Cid té molt de suport

L'exdona de Christian Gálvez, a més dels seus familiars i amics, també està rebent un gran suport ciutadà. Només cal veure que les seves publicacions ràpidament aconsegueixen nombrosos 'likes' i molts missatges de seguretat així com d'ànim.

Almudena Cid ha tingut comentaris d'internautes com ara aquest: «A vegades, hem de passar per aquests sots perquè et descobreixis. I perquè t'adonis que no et fa falta ningú per ser la persona bonica que sembla que ets. Primer tu, sempre».

Primer pla d'Almudena Cid amb rostre molt somrient en un photocall
Almudena Cid està rebent moltes mostres d'afecte | GTRES

En aquesta mateixa línia trobem també: «Quin favor et van fer malgrat tant passat. Només cal veure aquesta fotografia, has ressuscitat com l'au fènix» i «De vegades, la vida et fa baixar a l'infern per després poder apreciar el cel. Molta sort en aquesta nova etapa en què el teu límit ha de ser la lluna».

Sense oblidar tampoc: «Només cal mirar enrere perquè no n'hi hagi més en la teva vida. Sempre cal mirar endavant perquè l'horitzó del que t'espera es dibuixi ferm. No has perdut, has guanyat segur» i «Sempre es pot i, al final, se'n surt millor».