Fotomuntatge de Christian Gálvez parlant per telèfon i Almudena Cid plorant.

Almudena Cid es trenca en assabentar-se del pla de Christian Gálvez amb els fills

Almudena Cid sap què té pensat fer Christian Gálvez amb la seva parella actual

Almudena Cid ha patit i continua patint molt per la seva ruptura amb qui era el seu marit, Christian Gálvez. La separació es va produir de forma inesperada per desig d'ell i poc temps després el presentador ja va aparèixer amb una nova parella: Patricia Pardo.

Aquestes situacions han fet que l'exgimnasta es trenqui, com també ho ha fet en conèixer el pla del seu ex amb la seva noia actual. Segons sembla, el madrileny té previst gaudir d'unes vacances en companyia de la seva noia i les filles d'aquesta. Així, s'ha intuït després de les declaracions públiques de la periodista.

Almudena Cid descobreix les intencions del seu exmarit

La que fos gimnasta olímpica ara es troba gaudint d'un merescut descans. I és que ha conclòs la temporada de l'obra teatral en què estava treballant: Una historia de amor. Per això es troba centrada en aquests moments a desconnectar i gaudir.

Els que molt aviat se n'aniran de vacances són Christian i Patricia. La substituta d'Ana Rosa Quintana ha estat preguntada sobre això en el lliurament dels premis 'La Alcazaba de Ávila', on n'ha rebut un com a millor presentadora. I allà no ha dubtat a respondre a Europa Press sobre el descans estival.

Exactament ha explicat que «espero almenys anar a la meva terra, Galícia, per estar tranquil·la amb la família i poder gaudir de les vacances». S'ha volgut saber si l'acompanyarà el seu noi, però no ha volgut entrar a donar explicacions en aquest sentit. Tot i això, tot fa indicar que serà així, ja que ell ja ha estat amb ella i amb les seves filles en aquesta regió.

Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant amb mascareta
Almudena Cid ja sap que Christian i Patricia podrien passar les vacances amb les filles | Europa Press

D'aquesta manera, es preveu que les petites, Aurora i Sofia, gaudiran d'uns dies amb la seva mare i la seva parella. Una situació que contribuirà a enfortir encara més la relació de les dues cares de Telecinco. Relació que ja no dubten a amagar en cap moment, pesi a qui li pesi, i que ha portat que Pardo reconegui que «estic molt feliç».

Almudena Cid coneix la dedicatòria especial de Pardo al seu ex

L'actriu haurà conegut, per tant, els plans estivals de Gálvez amb la família de la seva noia i també la dedicatòria tan especial que aquesta li ha fet a ell. Tot ha passat quan la gallega ha anat a recollir aquest guardó i ha donat un petit discurs.

És cert que no ha pronunciat el nom de Christian en cap moment, però no ha calgut, ja que li ha fet diverses picades d'ullet. I el primer ho ha deixat clar quan ha dit: «Tinc un lema personal que em representa i és: 'passiño a pasiño, faise o camino'». El mateix lema que va utilitzar públicament el seu noi per deixar clar que apostaven per la seva història d'amor i per anar-la consolidant.

Primer pla de Patricia Pardo somrient
Patricia ha parlat indirectament del seu noi | Instagram

Però aquí no ha quedat tot, ja que després ha fet una altra declaració que ha estat vista com una 'indirecta' a l'expresentador de Pasapalabra. Ha volgut dedicar el guardó als que «en algun moment m'han agafat de la mà. I també els que m'han ajudat a fer aquests passos tan complicats en aquest camí».

A qui sí que ha esmentat explícitament ha estat Ana Rosa, la seva «cap», referint-s'hi com a «la millor presentadora d'aquest país, amb la qual tinc l'enorme sort de fer 12 anys que treballem. Això també va per tu i espero celebrar molt aviat aquesta victòria. I la victòria que segur que aconseguirà molt aviat en aquesta dura batalla que està lliurant».