Primer pla de Rafa Nadal somrient molt feliç

Rafa Nadal i les seves paraules parlant del bebè que està a punt d'arribar a casa

Rafa Nadal sorprenia tothom amb la seva confessió sobre la paternitat

Rafa Nadal està enhorabona amb la seva dona Xisca Perelló perquè tots dos són conscients que el seu primer bebè ja està en camí.

Si bé tots dos han preferit mantenir el silenci sobre una de les novetats més importants de la seva vida, hi ha indicis que fan pensar que el matrimoni tindrà un fill ben aviat.

En primer lloc, els rumors d'embaràs s'han incrementat durant els últims dies. Tot va començar quan a la dona de Nadal se la veia actuar d'una manera diferent. Alguna cosa havia canviat en la seva actitud, i aquell gir era per una poderosa raó.

Rafa Nadal confirma la notícia que afecta la seva dona

Molts parlaven que la mallorquina tenia altres hàbits, com el de vestir amb peces amples o portar mascaretes quirúrgiques. Una cosa que va cridar molt l'atenció quan la vèiem a la grada del Masters de Madrid o de Roland Garros.

Fotomuntatge de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
Rafa Nadal i Xisca Perelló: l'últim gest que ha confirmat els rumors d'embaràs. | GTRES
 

Però aquesta setmana, la confirmació de la bona nova ha estat definitiva i Xisca ja no pot amagar que està embarassada. Fa dies, el de Manacor i la seva dona publicaven una foto amb altres amics gaudint d'una tarda al seu vaixell. En aquesta imatge ja es començava a apreciar que el físic de la mallorquina havia canviat notablement.

Però el que vam conèixer dimecres passat, a través d'una exclusiva de la revista ¡Hola!, és una altra història. Parlem d'unes fotografies on es pot apreciar a l'esportista i a Xisca relaxats al vaixell del balear.

La directora de la Fundació Rafa Nadal llueix un banyador de colors que no podia amagar la seva panxa d'embarassada. Per tant, sembla que el nadó del matrimoni està a punt d'arribar.

Les paraules del passat de Nadal sobre convertir-se en pare

Avui rescatem unes paraules del tennista, que va assenyalar fa uns mesos que «si venen nens, hi haurà un canvi. És una cosa que probablement passarà, perquè tots dos ho volem», confessava.

I aquesta època ha arribat al final, just quan la seva carrera està a punt d'acabar per culpa de les seves lesions. Nadal pateix una lesió crònica al peu esquerre que li està fent replantejar-se si és el moment de dir adeu.

Rafa Nadal i Xisca Perello
Les paraules de Rafa Nadal sobre la paternitat van ser força reveladores. | GTRES
 

Nadal va revelar el 2018 com seria a la seva faceta de pare. «M'encanten els nens, m'agradaria que els meus fills fessin el que els agradés. No tinc cap intenció de forçar-los o obligar-los a seguir els meus passos en cap sentit», confessava fa quatre anys.

▶️ ¡Oficial! Las fotos del embarazo de Xisca Perelló y Rafa Nadal

Mentrestant, el 2020 Rafa Nadal mateix, qui referint-se a la seva dona, opinava que «nosaltres tenim clar el nostre full de ruta per ser pares», revelava.

«Espero trobar-me en aquesta situació dins de no gaire temps»

Als seus, Rafa ja els ha anat fent pinzellades durant els últims mesos que l'hora de ser pare ja havia arribat. «Estic desitjant que em desperti a les sis de la matinada. Espero trobar-me en aquesta situació d'aquí a no gaire temps», deia Rafa fa un temps.

Rafa Nadal jugant
Rafa Nadal té moltes ganes de convertir-se en pare. | GTRES

 

La parella continuarà vivint amb tota tranquil·litat a casa seva, a Portocristo. El tennista balear, a més de preparar-se per ser pare, continuarà recuperant-se de la seva lesió. Alhora, ajudarà la seva dona en tot el que pugui en ple compte enrere per al naixement del seu fill.

«Mallorca vol dir tornar a una vida normal, i la vida normal em fa feliç. No soc només Rafa Nadal, el tennista, em converteixo en Rafa Nadal l'ésser humà una altra vegada. Sempre me les arreglo per tenir una vida tranquil·la i normal, a prop de la meva família», reconeixia en arribar a les illes fa uns dies.