Primer pla de Xoan Viqueira

Xoan Viqueira, exparella de David Valldeperas, ja no amaga la reconciliació

El valencià ha estat més de deu anys amb David Valldeperas

Xoan Viqueira és un dels dissenyadors més famosos del moment, tot que la premsa del cor no el vol precisament pels dissenys que fa. És l'última parella de David Valldeperas, director de 'Sálvame', així que està al corrent de tot el que està passant. Té una gran amistat amb Paz Padilla i ha sigut el primer a saber que s'ha reconciliat amb Telecinco.

L'ex de Valldeperas no se separa de la gaditana. Són molt amics i intercanvien confidències que segur que generarien polèmica. Alguns mitjans s'han posat en contacte amb ell per a confirmar certs rumors, però mai explica res perquè vol protegir Paz. Tot i això, ja no té cap sentit que dissimuli, perquè la revista 'Semana' ha donat la gran notícia.

Primer pla de David Valldeperas amb el rostre seriós
David Valldeperas i Xoan Viqueira han estat més de deu anys junts | GTRES

Viqueira sap que Padilla tornarà a Telecinco passat l'estiu, quan resolgui uns assumptes. La gaditana ho ha passat molt malament, ja que és bastant discreta i la cadena va provocar que tothom parlés d'ella quan se la va acomiadar. Arran d'això, la còmica va posar en mans dels seus advocats tot el que estava passant, i ara ha arribat a un acord amb els responsables de Mediaset.

Xoan va tenir una relació sentimental amb David Valldeperas, un dels homes més poderosos de la petita pantalla. Sap molt bé com funciona el negoci, per això és extremadament curós i prefereix no treure a la llum certs detalls. Només ha concedit una entrevista important, al portal 'Jaleos', i va ser força prudent.

Viqueira prefereix no explicar per què va trencar amb Valldeperas, però sí que ha deixat clar que no va passar res greu entre ells. De fet, han estat a punt de reprendre la relació més d'una vegada, per+o al final han acabat descartant la idea. «Hi pot haver una altra oportunitat, perquè la relació no s'ha perdut», va declarar el dissenyador al seu moment.

Xoan Viqueira sap què sent Paz Padilla

Xoan ha fet costat a Paz en els moments més complicats. És el seu millor amic i sempre ha intentat donar-li bons consells. La presentadora s'ha reconciliat amb Mediaset, però la reincorporació no serà senzilla, perquè té molts temes pendents. Mai s'ha sentit còmoda en cap conflicte i, des que va sortir de 'Sálvame', ha estat al punt de mira.

Primer pla de Paz Padilla
Xoan Viqueira és amic íntim de Paz Padilla | Europa Press

Viqueira deixarà d'amagar que la gaditana tornarà a ser presentadora de Telecinco, però no explicarà com se sent realment. La revista 'Semana' assegura que afronta aquesta etapa amb optimisme, tot i que és possible que tingui certes pors. Mai ha tingut bona relació amb els companys de 'Sálvame', i possiblement no la rebran amb els braços oberts.

David Valldeperas torna a ser director de les tardes de Telecinco i té prou poder per a fer que els col·laboradors la respectin. El problema és que el català potser no acceptar l'amistat que Padilla té amb el seu exnòvio. Segons ha sortit publicat, no és cert que la ruptura sentimental es produís en termes tan cordials.

Xoan Viqueira va intentar protegir el seu ex

Viquira ha rebut moltes ofertes per a parlar de Valldeperas, ja que aquest és un rostre força atractiu per als mitjans. No obstant això, mai s'ha volgut pronunciar sobre David perquè no vol tenir problemes amb ell. De fet, sempre li ha dedicat paraules molt afectuoses. «El David és una persona molt important a la meva vida», va declarar a 'Jaleos'.

L'ex de Valldeperas té contacte amb les cares més mediàtiques de Telecinco, però no entaularà amistat amb ningú que vagi contra Paz Padilla. La presentadora a poc a poc va recuperant poder, així que no serà tan fàcil parlar malament d'ella a la televisió. De moment, no han especificat si tornarà a 'Sálvame' o si li estan fent un programa a mida.