Primer pla de Gema López.

Gema López i les llàgrimes que proven que la relació ha acabat de mala manera

Gema López ha posat les cartes damunt la taula

Gema López, una de les grans mestres de la premsa del cor, ha donat una bona lliçó al seu company Kiko Hernández. El comentari que ha fet ha acabat amb la seva relació cordial, però el públic està completament d'acord amb ella. La periodista no comparteix determinades situacions que es produeixen al plató de Sálvame i no vol estar més temps en silenci.

Gema López va deixar clar que seguiria al programa de Jorge Javier Vázquez fins que algú no respectés les línies vermelles que havia marcat. Hi ha altres col·laboradors, com és el cas de Lydia Lozano, que tenen més paciència que ella i es produeixen escenes injustes. Kiko Hernández va acusar la canària d'anar amb «mandra» al funeral de Jesús Mariñas i les llàgrimes no van trigar a arribar.

Imatge de Gema López.
Gema López s'ha convertit en una col·laboradora fonamental. | GTRES
 

Gema ha sentenciat el comportament de l'antic concursant de Gran Hermano i el plor de Lydia li ha fet fer un pas endavant. Fins fa poc mantenia un tracte cordial amb Kiko, però tot s'ha acabat perquè s'ha plantat i li ha retret la seva falta d'empatia. «La maldat és explicar-ho com ho vas explicar i jo et vaig criticar des de casa meva», li comenta López en al·lusió a la «mandra» de Lydia.

«Saps què passa, que fa 13 anys que fem el mateix», contestava el col·laborador intentant defensar-se. «No, fent-ho tu, fa 13 anys que ho fas tu perquè jo en porto 25 i no ho he hagut de fer a la vida», ha matisat López. La discussió ha provocat un moment una mica tens, perquè Kiko s'ha sentit atacat i ha exigit respecte per la seva manera de treballar.

Gema considera que hi ha determinats comentaris que no es poden fer davant de les càmeres i menys si són tan delicats. Assegura que ella mai no ha hagut d'atacar ningú per generar contingut, unes paraules que no han agradat gens al seu company. «Doncs felicitats, tu hauràs de respectar que hi hagi gent com jo, com jo et respecto a tu», li ha dit Hernández.

Gema López defensa la seva postura i el públic l'aplaudeix

Gema fa molt de temps que treballa a la premsa rosa, és una mestra del món de l'espectacle i no té por d'enfrontar-se a Kiko Hernández. Les llàgrimes de Lydia Lozano l'han entendrit i han fet que posi punt final a un tracte que cada cop era més complicat. «No em va agradar gens el que vas fer», ha insistit la periodista.

Lydia Lozano plorant a 'Sálvame'
Gema López s'ha solidaritzat amb la seva companya de 'Sálvame'. | Mediaset
 

Kiko ha promès que tot ho va fer per generar audiència, de fet, el programa havia arribat a un rècord dins de la seva franja horària. Aquesta excusa no li ha servit de res a la seva companya, que defensa que hi ha certes coses que no valen la pena. «Probablement si jo trec un punyal i apunyalo Carmen Borrego també aconseguirem unes bones dades d'audiència», deia intentant fer-se entendre.

López és una de les poques col·laboradores de Sálvame que s'han guanyat la confiança de Lydia Lozano. La canària va confessar fa un temps que no tenia amics dins de la televisió, però va garantir que confiava plenament en Gema. És l'única que mai no ha filtrat els comentaris privats, ja que considera que la companyonia és més important que l'audiència.

Gema López destapa la crua realitat

Gema ha aprofitat per donar la seva opinió sobre Marta López Álamo, que està defensant Kiko Matamoros a Supervivientes 2022. Considera que la model no està gaudint de la seva aventura televisiva i creu que ho podria fer molt millor. Hernández s'ha tornat a llançar sobre ella, ja que és amic de Matamoros i no vol que ningú assenyali Marta.

López ha insistit, i fins i tot ha tingut el valor de trucar a la influencer i explicar el que pensa sense pèls a la llengua. Ha destapat la crua realitat, però que existeix i que molta gent identifica. María Patiño també creu que Marta López comet errors i que hauria de tenir més sentit de l'humor.