Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Gloria Camila.

Gloria Camila confirma la notícia que el seu xicot feia temps que esperava

Gloria Camila ho ha fet públic amb el seu pare

Gloria Camila Ortega vol tenir vida més enllà de la televisió i de les polèmiques familiars que l'envolten. Si ens centrem únicament en la seva figura televisiva, el perfil de Gloria Camila ha evolucionat força aquests últims mesos.

Sempre havia estat una noia més aviat tímida i que evitava fer declaracions, però això ha canviat amb el pas del temps. Dos són els factors que han impulsat aquest canvi.

D'una banda, la necessitat de donar la seva opinió sobre la polèmica que ha envoltat sempre la seva família, especialment amb la seva germana Rociito. Glòria ja no vol que ningú parli per ella i ella mateixa s'ha acostat o allunyat de Rociíto i de la resta de la família quan ho ha considerat a cada moment.

Imatge de perfil de Gloria Camila Ortega
Gloria Camila, un exemple per a molts gràcies als seus estudis | Instagram

Daltra banda, l'aspecte econòmic. De no voler viure de les polèmiques a ficar-se al fang de les mateixes. Gloria és col·laboradora habitual de Telecinco i allà li paguen precisament per alimentar les discussions i els temes.

L'últim gran drama que ha viscut ha estat per la seva tibantor amb Ana María Aldón, la dona del seu pare. La mateixa Olga confessava que «necessita unes vacances» després de l'encreuament dur d'acusacions amb la seva madrastra.

Al marge de tot això, Gloria viu altres experiències, algunes molt satisfactòries

Gloria Camila es gradua en bona companyia

Gloria Camila ha volgut demostrar al món que és més que una cara bonica televisiva. Acaba de graduar-se en un màster de màrqueting digital per l'ESIC. És una universitat privada espanyola on la filla d'Ortega Cano ha cursat aquests estudis especialitzats en màrqueting, xarxes socials i posicionament digital.

Gloria no descuida la seva formació per, el dia de demà, continuar guanyant-se la vida si algun dia fallen els ingressos televisius. A la cerimònia de graduació que s'ha celebrat, ella ha posat somrient, amb la banda de graduada corresponent.

A l'acte, hi va anar acompanyada del seu pare, José Ortega Cano i de Marina, la dona que treballa a casa d'Ortega Cano i que ja és un membre més de la família. Tots tres han posat somrients després d'una cerimònia on hem pogut veure una orgullosa Gloria recollint la seva certificació acadèmica.

Gloria Camila amb Ortega Cano i Marina
Gloria Camila, acompanyada d'Ortega Cano i Marina | INSTAGRAM

Ni rastre d'Ana María Aldón, en un dia tan especial per a la filla del seu marit. Hauria estat una ocasió perfecta per solucionar la tensió i donar la imatge d'unitat que més feliç faria al torero. A més, hagués cobrat especial significat a les portes del documental que divendres emetrà Telecinco i on es parlarà d'ells (molt i malament).

La formació acadèmica que la família de Gloria Camila no descuida

Gloria Camila no és l'única de la família que estudia per llaurar-se un futur el dia de demà. La seva cosina Ro Flores també està cursant un curs de Formació Professional Oficial d'administració i gestió financera. Ho fa al MEDAC i també ara està d'exàmens i treballs de final de curs.

També Ana María Aldón acaba d'acabar un màster semblant al que ha cursat Gloria Camila. Ana María va estudiar moda i disseny durant molt de temps i poc abans de la 'Sálvame Fashion Week' va acabar els seus estudis en Màrqueting Digital. Estaran pensant Gloria i Ana María a obrir una agència de màrqueting conjuntament?

Altres famosos televisius també opten per refermar la seva carrera televisiva mentre es formen en altres camps professionals. Així doncs, Isa Pantoja està estudiant el Grau de Dret i Rafa Mora també estudia a la universitat, en aquest cas Periodisme.

Alejandra Rubio, per la seva banda, fa cursets d'interpretació de tant en tant, per si algun dia sorgeix alguna oportunitat.