Primer pla d'Almudena Cid amb cara de sorpresa

Almudena Cid, disposada a desemmascarar Christian Gálvez: «No ho era»

Almudena Cid reconeix que per fi ha reconegut com era ell

Almudena Cid es va separar de Christian Gálvez fa poc més d'un any. Poc després va transcendir que el presentador de 'Pasapalabra' havia iniciat una relació amb la periodista Patricia Pardo. Almudena va dissimular en aquell moment, però ara s'ha sincerat a l'hora d'expressar els seus sentiments cap al que fos el seu marit.

La gimnasta ha aparegut a la presentació de 'LaLiga Music Experience' de Madrid, on els reporters s'han interessat per saber com està. Almudena no ha pogut evitar les llàgrimes en recordar l'etapa per què ha passat recentment. Cid ha aprofitat l'oportunitat per confessar que malgrat tot, ha perdonat la seva exparella i ara reconeix com era ell en realitat.

Almudena Cid
Almudena Cid parlant amb els periodistes de LaLiga Music Experience. | EUROPA PRESS

«Sí, l'he perdonat perquè quan entens que mereixes estar en aquesta vida d'una manera sana, veus les coses d'una altra manera». Almudena es troba en un moment vital més tranquil, tot i que reconeix haver passat per un any molt complicat.

La gimnasta torna a somriure a l'amor

Actualment, la gimnasta ha trobat l'amor amb Gerardo Berodia, tot i que evita parlar de la seva parella i mostrar-se en públic. Almudena reconeix que està bé i es mostra agraïda per les mostres d'interès cap a ella. «M'alegro molt que us alegreu per mi, he tingut un any molt difícil».

Almudena ha aconseguit superar el sotrac emocional anant a teràpia i amb l'ajuda de la família. «T'adones que el que passa és més normal del que pensem, ara em trobo amb dones que em venen i em diuen, estic en aquesta situació. Això és a l'ordre del dia», explica la vitoriana.

Muntatge d'Almudena Cid i Gerardo Berodia
Almudena Cid i Gerardo Berodia són parella. | Catalunya Diari

L'esportista, a més, és escriptora. El març del 2011 va escriure el seu primer llibre Estupenda en 9 setmanes i mitja amb l'entrenador Juan Rallo. Un llibre d'autoajuda que va animar Almudena a continuar escrivint, després vindrien una sèrie de contes infantils titulats Olympia inspirats en la seva vida esportiva.

Almudena estrena nou llibre amb clara referència al seu passat recent

Ara Almudena llança un nou llibre, 'Caminar sense punteres: Per avançar amb equilibri davant els girs de la vida' . Un títol que és tota una declaració d'intencions en referència al gir recent que ha experimentat a la seva vida. Un nou llibre d'autoajuda que serà publicat el pròxim mes i en què la seva autora comparteix les eines per avançar amb equilibri davant els girs de la vida.

«Jo he viscut com he viscut la meva situació, he fet una feina meravellosa», explicava Almudena fent balanç de l'últim any. «Crec que escriure ha estat una teràpia per a mi, el teatre i escriure, hi he bolcat tot el meu procés. Estic encantada, el llibre surt el pròxim vint-i-tres de març, tinc ganes de poder fer comunitat», reconeix l'esportista.

Almudena no s'amaga quan és preguntada per la seva situació després de la separació de Gálvez. Després de quinze anys de relació, ha reconegut diverses vegades que la ruptura va ser un gran cop a la seva vida. Amb ajuda ha aconseguit superar-ho i que a més de perdonar Christian, durant el procés, ha après molt.

Per Almudena, l'escenari ha estat la seva altra teràpia: «El teatre m'ha ajudat a ampliar el meu camp visual i el meu camp de comprensió. Enriqueix molt i m'ha permès refugiar-me en una cosa que m'estava tornant el sentiment de competència, em feia sentir bé . No tothom pot treballar del que els agrada i per a mi és un privilegi», afirma.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp