Primer pla d'Almudena Cid amb la mirada perduda

Almudena Cid encén totes les alarmes i ja no la poden deixar sola

Almudena Cid té el cor trencat, sobretot després de veure les darreres imatges del seu exmarit

Per a Almudena Cid, aquest 2022 està sent un autèntic malson. L'exgimnasta rítmica no pot entendre com la seva vida ha pogut canviar completament en només tres mesos.

A finals de desembre de l'any passat, l'esportista i Christian Gálvez van anunciar que se separaven. Tot i que semblava que eren una de les parelles més consolidades de l'actualitat social, després d'11 anys de matrimoni han decidit agafar camins separats.

Almudena Cid amb cara de sorpresa
Almudena Cid no pot més amb aquesta situació. | Europa Press
 

I, encara que al principi semblava que es tractava d'una ruptura amistosa, la realitat és ben diferent. Poc després de separar-se d'Almudena Cid, l'escriptor va començar una nova història d'amor al costat de la periodista Patricia Pardo.

Ara, i després de diverses declaracions d'amor, aquesta parella ha decidit no amagar-se més. Els càmeres de diversos mitjans de comunicació van aconseguir captar els presentadors de Telecincopassejant el seu amor pels carrers de Madrid. Una cosa que a l'actriu no li ha agradat gaire.

La sobreexposició d'aquest nou amor és una cosa que afecta massa l'exgimnasta. Tot i estar destrossada, Almudena ha decidit no donar explicacions davant la premsa. Fins ara, la noia ha volgut allunyar-se dels mitjans de comunicació, però ja no pot més.

«M'he sentit tan enganyada… Ara necessito comportar-me d'acord amb els meus valors. Potser algun dia se sabrà tot».

Almudena Cid es refugia en la seva feina

Quan Almudena Cid va començar a veure comportaments estranys a la seva parella, va decidir prendre's un temps per reflexionar i poder estudiar tranquil·la el guió de la seva obra de teatre. El que no es podia esperar és que aquesta decisió li portaria greus conseqüències.

Durant una entrevista per al diari El País, l'actriu va confessar que, gràcies al seu nou treball damunt les taules, es va adonar que el seu matrimoni ja no era com abans. «He tingut un mal concepte de l'amor».

«Vaig sentir que estava fent un esforç per al qual no vaig creure que em trobés preparada per fer. Hi ha una frase al text que de sobte va canviar per a mi: 'S'ha acabat l'amor'».

La jove va deixar clar que va ser ella la que va decidir allunyar-se temporalment de Christian, però el que no s'esperava és que fos per sempre.

Imatge de Christian Gálvez i Almudena Cid
Almudena Cid no s'esperava tot el que ha passat. | GTRES
 

A partir d'aquest moment, sembla que ja no hi va haver marxa enrere. I tot i que tot apuntava que la ruptura va ser una cosa mútua, la nova relació de l'escriptor amb Patricia Pardo ha fet saltar totes les alarmes.

Molts apunten que aquest nou romanç va sorgir mentre que el presentador encara estava casat amb Almudena Cid. «A Almudena la va deixar de manera sorprenent, sense explicacions i ara ja té un perquè», va assegurar un familiar proper de l'esportista a la revista Semana.

Sigui com sigui, aquesta prometedora actriu ha decidit bolcar-se a temps complet en allò que més l'omple ara: la interpretació. I una prova d'això són les múltiples fotografies que publica al seu compte d'Instagram.

El passat 3 de març, Almudena Cid va voler agrair a la seva nova feina i a tots els seus companys el gran suport que està rebent per part seva, i no hi ha millor manera per fer-ho públic que a través de les xarxes socials.

«Gràcies. Només puc donar-vos les gràcies per cada nit compartida sobre l'escenari. No només sento el vostre suport, també em sento reforçada i valorada al vostre costat. Sou el meu refugi. Gràcies al teatre per sostenir-me».

Almudena Cid rep tot el suport dels seus éssers estimats

Almudena Cid no està passant pel seu millor moment. Tot i que els seus éssers estimats no la deixen sola ni un minut, l'esportista no pot deixar de pensar en com ha canviat la seva vida en tan sols tres mesos.

Almudena Cid abraçada a un amic en un bar de Madrid.
Almudena Cid busca el suport d'amics i familiars en aquests moments tan durs. | Europa Press
 

Tant amics com familiars han decidit fer pinya al seu voltant. Des que la seva separació es va fer pública, el cercle més proper no s'ha separat de la gimnasta.

Fa uns dies, les càmeres d'Europa Press van gravar Almudena amb diversos dels seus companys de feina en un bar de la capital.

Durant aquesta reunió, l'actriu va tenir l'oportunitat de desfogar-se amb el seu nou grup d'amics. «És revelador el que diu Almudena Cid en aquesta conversa. Ella deixa clar que aquesta ruptura l'enxampa totalment d'imprevist», van assegurar des del programa Socialité.

Tot i que Almudena Cid ha decidit parlar el mínim possible amb la premsa, els seus amics ja ho han fet per ella. En un esdeveniment social, els actors Candela i Daniel es van pronunciar sobre això.

«Almudena està en un moment molt valent […] Com a amics, l'únic que es pot fer quan a un amic li passen coses a la vida és seure, escoltar, estimar-los molt, recolzar-los i que segueixin endavant».