Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez assenyala l'error que Rocío Carrasco mai podrà esborrar de la seva vida

El presentador ha parlat obertament d'un fet que sempre romandrà a la vida de Rociíto

Ahir, dilluns 14 de març, Jorge Javier Vázquez va posar de manifest la taca que marcarà Rocío Carrasco per sempre. Si bé és cert que ella mateixa ho va confessar fa mesos, el presentador l'hi ha tornat a recordar.

El de Badalona sempre s'ha posicionat al costat de la filla de Rocío Jurado, i té clar que hi ha una cosa que ella mai es traurà de sobre. Una cosa que sempre li pesarà com una llosa i que li recordarà el seu pitjor malson.

Jorge Javier Vázquez deixa en evidència l'error més gran de Rociíto

'Sálvame' mai deixa passar l'ocasió de centrar gran part del programa en la relació entre Marta Riesco Antonio David Flores. Ella, que treballa de reportera a 'El programa de Ana Rosa' es va incorporar com a col·laboradora a 'Ya son las ocho', on va revelar alguns aspectes de la relació que havia iniciat feia poc amb l'extertulià de Telecinco.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez aconsella a Marta Riesco que no presumeixi de la relació amb Antonio David Flores | Catalunya Diari

Si bé és cert que Riesco sempre ha procurat guardar silenci, a poc a poc va confessant com és la vida al costat d'Antonio David. Si hi ha alguna cosa en què coincideixen els col·laboradors del programa de les tardes de Telecinco és que Marta està encantada amb la projecció mediàtica que ha aconseguit.

No només es mostra molt enamorada de l'exmarit de Rocío Carrasco, sinó que està orgullosa d'haver guanyat popularitat gràcies a ell. Cosa que, en opinió de Jorge Javier Vázquez, no hauria de ser motiu d'orgull atesos els estratagemes que es van destapar gràcies al documental de Rociíto.

A 'Sálvame' s'ha parlat molt sobre la trajectòria professional de Marta, i tots els col·laboradors estan d'acord que l'avala una gran carrera periodística que s'ha vist tacada pel fet que la jove és l'actual parella d'Antonio David.

Fotomuntatge d'Antonio David Flores i Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier afirma que Antonio David és una deshonra a la vida de Rociíto | Catalunya Diari

Aquesta és la reflexió a què va arribar Jorge Javier Vázquez, que va deixar clar que ser la nòvia del pare de Rocío Flores representa una deshonra. Un punt d'inflexió que no aporta res de bo i que ha quedat gravada a foc a la vida de les exparelles sentimentals de l'exguàrdia civil.

Com a exemple d'això, Jorge Javier no va descartar Rocío Carrasco, sinó que va afirmar que per a ella «també és una taca a la seva vida».

Rocío Carrasco ja va confirmar les paraules de Jorge Javier Vázquez

La veritat és que fa un any, la filla de Rocío Jurado ja va confessar que casar-se amb l'excol·laborador de Telecinco va ser l'error més gran de la seva vida. Ella sempre ho ha atribuït al fet que era molt jove, cosa que li va acabar passant factura.

Amb 18 anys no era conscient d'on es ficava, i tampoc va escoltar els consells que la seva mare li va donar. Ella la va advertir, i ara a Rociíto no li ha quedat més remei que donar-li la raó. Ho va fer al documental i també al concert homenatge que va tenir lloc el 8 de març.

Rocío Carrasco parlant amb Jorge Javier Vázquez a l'especial de Montealto
Rociíto va confessar que es penedeix d'haver estat casada amb Antonio David | Mediaset

No ha amagat mai que es penedeix d'aquest episodi tempestuós de la seva vida, que l'ha afectat moltíssim. De la mateixa manera, també ha mostrat penediment tothom que en algun moment donat s'ha creuat amb el malagueny.

Jorge Javier Vázquez va ser dels primers a entonar el mea culpa per no haver pogut veure-hi més enllà. Després de l'emissió del documental, l'exmarit de Rocío Carrasco va quedar totalment esborrat del plató de 'Sálvame'. De fet, el presentador es nega a dir-li pel seu nom i hi fa referència amb tota mena de sobrenoms.

El badaloní té clar què significa estar vinculat a Antonio David i com això només aporta una mala imatge. La seva ombra és massa allargada i fosca i deixa una taca inesborrable a la vida de tothom que es creui amb ell.

Tot i que en el cas de Rociíto hi ha altres coses que prevalen a la seva vida, Marta Riesco sempre serà recordada per haver sigut parella d'Antonio David Flores. Cosa que, segons el parer de Jorge Javier Vázquez, no és motiu d'orgull.