Fotomuntatge de Norma Duval i la seva actual parella, Matthias Khün.

Norma Duval viu sola i lluny de la seva parella: el seu trist dia a dia

Norma Duval no té la relació que li agradaria amb la seva parella, Matthias Kühn

Norma Duval és una vedette que es va convertir en personatge habitual de la televisió a les dècades dels anys 80 i 90.

 

Tot i això, un temps després va decidir allunyar-se dels platós i va optar per aparèixer en moments puntuals. I això és el que acaba de fer ara, que ha esdevingut una de les concursants d'El Desafío, d'Antena 3.

Precisament estar novament en el focus mediàtic ha fet que vegi la llum una qüestió de la seva vida privada. En concret, que viu allunyada de la seva parella, l'empresari Matthias Kühn. El motiu és que ell resideix a Suïssa i ella no està disposada a marxar-hi.

Per això viu sola i milers de quilòmetres del seu xicot.

Norma Duval no comparteix casa amb la seva parella

La vedette fa 15 anys, aproximadament, que va començar la seva relació amb Matthias. Una història d'amor aquesta que no ha estat gens fàcil, ja que ha estat marcada per diverses ruptures i una cancel·lació de casament incloses. I ara tampoc no travessa el seu millor moment, com s'ha explicat a 20 minutos.

Pel que sembla, la parella viu en aquests moments una forta crisi motivada per una circumstància en particular: ella resideix a Segòvia i ell, a Suïssa. Suposadament, l'empresari fa set anys que viu de manera ininterrompuda a l'esmentat país i ella no està disposada a deixar Espanya.

La principal raó de Norma per no marxar al seu costat és que té els seus fills, nets i nebodes aquí. Això sí, cadascun viu als seus respectius habitatges. La presentadora està sola a casa seva a terres segovianes, després de posar a la venda la seva residència a Madrid perquè «era massa gran per a mi».

Foto de Norma Duval i Matthias Khün.
Norma Duval i Matthias Kühn viuen separats i distanciats per milers de quilòmetres. | Europa Press

 

Els rumors del dur moment que travessen Duval i Kühn s'han incrementat aquests dies amb les declaracions que ella ha fet a Europa Press. I és que en ser preguntada per la seva parella ha exposat: «Jo no en parlo, d'ell». Una resposta molt contundent i sorprenent, ja que sempre ha esmentat la seva relació sense embuts.

En veure la reacció de la premsa, ha decidit treure ferro a l'assumpte dient: «Està a Suïssa». Han volgut saber si ella i la seva parella estan bé, però la seva resposta ha estat que «és a Suïssa». I això és el que ha fet que se sospiti que no estan passant per un bon moment.

Després ha volgut evitar les especulacions dient: «Sí, tot bé. A mi m'és impossible viure-hi perquè tinc la meva família aquí, però he anat molt i hi vaig molt». I així ha conclòs l'entrevista.

Foto de Norma Duval i Matthias Khün a un photocall.
Norma i Matthias podrien estar passant per una forta crisi per la situació que travessen. | Europa Press
 

Norma Duval i el millor que té a la seva vida

Tot i la complicada situació que viu amb la seva parella, té coses molt positives a la seva vida. I una és la seva participació a El Desafío, de la qual ha manifestat: «Hi estic encantada, sobretot, perquè hi ha un equip meravellós i la productora és increïble».

«M'ho he passat genial i hem tingut una gran harmonia, però és dur. És un repte per tu mateix i amb els companys, però després notes el seu afecte».

De la mateixa manera, ha explicat que «la meva mare va morir durant la gravació del programa. I m'ha vingut molt bé estar treballant en aquell moment perquè he trobat molt de suport a l'equip».

Així mateix, ha explicat que està encantada perquè tornarà a ser àvia: «El meu primer fill, el Marc, té l'Izan i ara el meu segon fill, el Yelko, tindrà una nena. Estic encantada que sigui una nena, però encara no se sap el nom perquè n'estan considerant diversos».