Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El periodista Diego Arrabal a 'Viva la vida'

La dona fora del matrimoni de Diego Arrabal que li va tornar el somriure i la vida

Diego Arrabal sempre estarà en deute amb ella

Poc se sap de la vida privada de Diego Arrabal, però el que sí que és clar és que és home d'una sola dona. Des de fa anys comparteix la seva vida amb la Virginia, la mare del seu fill de set anys.

Però un important esdeveniment a la vida del paparazzo va fer que Virginia hagués de compartir la seva parella amb una altra.

En plena pandèmia de coronavirus, el col·laborador de televisió va dedicar unes paraules molt emotives a una jove aliena al seu matrimoni.

Diego Arrabal
Diego Arrabal va haver de ser ingressat el gener del 2021 per complicacions amb la Covid. | Telecinco
 

El passat mes de gener del 2021, Diego Arrabal va ingressar a l'hospital de Marbella després de diversos dies convivint amb els símptomes de la malaltia que ha posat en perill tota la població mundial.

«Potser no soc un exemple de res ni per ningú, però em surt del cor dir-vos que aquest virus no és cap broma», va explicar ell mateix des d'un llit d'aquest hospital. «Fa dies que tinc el virus i ahir a la nit em van haver d'ingressar. Lluitaré fins que no em quedin forces per curar-me».

El tertulià de Viva la vida va decidir deixar de banda l'hermetisme i va fer servir les seves xarxes socials per informar tots els seus seguidors sobre l'avenç del virus. «Per què no vaig lluitar igual de fort per no encomanar-me?», es va lamentar a través del seu perfil d'Instagram.

Durant el seu ingrés hospitalari, Diego Arrabal va coincidir amb una dona que, no només li va fer més suportable la seva estada allà, sinó que a més li va tornar el somriure i les ganes de viure.

Diego Arrabal homenatja l'altra dona de la seva vida

Diego Arrabal està en deute amb una jove que no té res a veure amb Virginia. Durant els seus dies a l'hospital, el fotògraf va haver de lluitar durament per vèncer el virus que havia posat en perill la vida.

Aquests dies, el col·laborador de Telecinco va coincidir amb una sanitària que li va tornar les ganes de continuar lluitant contra aquesta complicada malaltia.

Story de Diego Arrabal.
Diego Arrabal envia un missatge als seus seguidors i, a més, fa una reflexió. | Instagram
 

Durant la seva estada, el fotògraf va decidir utilitzar la seva popularitat per advertir la població de les conseqüències fatals d'aquesta malaltia. «Només demano una treva a la febre, no puc més, són molts dies».

A més d'informar tots els seus followers diàriament sobre el seu estat de salut, el paparazzo va fer servir les seves xarxes socials per enviar un emotiu missatge a una persona molt especial a la seva vida, la seva germana Inma.

Gràcies al seu lloc de treball a l'hospital de Marbella, aquesta jove va poder estar al costat del seu germà en aquest complicat moment, cosa que Diego Arrabal va voler agrair-li públicament amb un petit homenatge.

A través dels stories del seu compte d'Instagram, Diego Arrabal va publicar una fotografia de la seva germana vestida amb una bata blava d'hospital i protegida amb la mascareta i l'escafandre reglamentari.

Fotomuntatge amb un 'story' de Diego Arrabal.
Diego Arrabal, molt orgullós de la seva germana. | Instagram: @diegoarrabalpaparazzo
 

«Podria ser un sanitari més, un heroi més… Però no, és tot això i molt més. Que orgullós estic de tu, germana. T'has reinventat. T'ho vaig dir fa anys: tu no tens límits. Enhorabona per tot allò que estàs demostrant. T'estimo».

No hi ha cap dubte que, per a Diego Arrabal, va ser un alleujament tenir la seva germana tan a prop seu. Durant la pandèmia, totes les persones que van haver de ser ingressades per complicacions amb el virus es van veure obligats a passar la malaltia sols i sense la possibilitat de rebre visites.

Per això, el fotògraf se sent molt afortunat d'haver pogut estar a prop d'una de les dones més importants de la seva vida.