Emma García plorant a un plató de Telecinco.

Els canvis a la vida d'Emma García que l'han deixat petrificada

Emma García pensa la proposta seriosament

Emma García ha fet de la seva feina, passió i vida. Emma és una de les professionals de Telecinco més estimades per l'audiència i la direcció de la cadena. Responsable, amable i seriosa quan cal, la periodista presenta molt bé Viva la vida, el programa estrella dels caps de setmana a Telecinco.

Algunes vegades han intentat trobar altres cares per presentar el programa, però al final, s'ha demostrat que Emma és la millor.

Les baralles o les situacions complicades que passen a Viva la vida provoquen tan escàndol que fins i tot se'n parla d'això tota la setmana. 

Emma García ha de prendre una decisió

Emma García  ha triat molt bé els col·laboradors del seu programa. I acaba de rebre una recomanació que pot provocar polèmica per a aquest cap de setmana.

Un dels escàndols del moment és per Raquel Bollo. La tertuliana de Viva la vida ha estat acusada per suposats deutes amb el seu casolà.

Mensualitats del lloguer, factures d'aigua, llum..., segons Sálvame, tot això acumula uns 20.000 euros. Aquesta polèmica també ha tret a la llum, una altra vegada, el passat de l'ex de Chiquetete i els problemes que ja va tenir amb la seva botiga de roba.

Muntatge de fotos amb Raquel Bollo i Emma García.
Emma García té en les seves mans a Raquel Bollo i les seves polèmiques. | GTRES

Segons Aguasantas Vilches, exnora de Raquel, i segons l'exdependenta de la seva botiga, allà es multiplicava per deu el preu dels vestits que venia. A més, la col·laboradora també apujava el preu d'aquests vestits a les seves amigues i famoses conegudes.

El tema ha sortit a Sálvame, i Belén Esteban i Kiko Matamoros han acabat en una forta discussió per això. Quan Laura Fa va dir morosa a la Bollo, el nòvio de Marta López Álamo ho aplaudia i això ha fet explotar a Belén.

«Tu també, home, després ets amb ella el cap de setmana i no obres la boca», li deia Belén enfadada.

«Però si el primer deute que ens vam assabentar que tenia Belén va ser un que tenia amb tu!», es defensava ell. «Com que no obro la boca? Però si això és nou...», deia.

Imatge de Kiko Matamoros amb Belén Esteban a 'Sálvame'.
Emma García està molt atenta a Sálvame i a les seves idees per Viva la Vida. | TELECINCO

«Doncs a veure si et veig parlant així davant seu!», li deia a crits la col·laboradora. L'ex de Makoke, indignat seguia: «Però de què parles? Si no estic amb ella, a més...».

I llavors Emma García prenia nota del missatge que li pot portar més d'un maldecap a partir d'aquest cap de setmana.

Belén deia seriosa: «Doncs que et posin amb ella». I Kiko acabava: «Doncs sí, que em posin amb ella, que li diré el que penso».

La polèmica que protagonitzarà Emma García el cap de setmana

Amb aquesta proposta interessant, l'equip d'Emma García ja ha d'estar analitzant la situació per veure si tots dos col·laboradors poden coincidir. Normalment, Kiko i Raquel no coincideixen, ja que un treballa dissabte i l'altre diumenge.

Emma García seriosa
Emma García viu situacions molt complicades al plató de Viva la vida. | Telecinco

Però, ja que Kiko treballa en els dos programes - Viva la vida i Sálvame - Emma veu molt interessant que hi hagi un enfrontament entre ells. Això sí, caldrà veure si la Raquel accepta seure davant de Kiko perquè ell li digui tot el que sap i opina sobre els seus deutes.

Passi el que passi, Emma  sabrà portar molt bé la situació perquè Viva la vida lideri l'audiència a la seva franja. Després de 20 anys de carrera televisiva, Emma pot amb això i amb molt més sense preocupar-se.