Chenoa amb cara de sorpresa.

Chenoa desconeixia el deute milionari després d'anys de patiment i silenci

Chenoa es queda sense paraules després d'assabentar-se del drama d'una famosa

Chenoa no dona crèdit a la informació que ha conegut sobre una de les grans amigues, Rosa López. La cantant, també coneguda com a Rosa de España, es va guanyar el cor de tots els espanyols a la primera edició d'Operación Triunfo.

Un programa que va marcar tota una generació i que va veure alçar-se com a flamant guanyadora aquesta jove granadina que no ha tingut una vida fàcil.

Pla de Rosa López, guanyadora de la primera edició d'Operación Triunfo
Rosa López explica el drama viscut després de guanyar 'Operación Triunfo'. | CatalunyaDiari
 

Rosa López, que ha portat la seva carrera musical amb diferents alts i baixos, ha hagut d'afrontar problemes molt seriosos al llarg d'aquests vint anys.

Chenoa i Rosa López, una amistat nascuda a 'OT'

Mentre que altres companys de la seva mateixa edició triomfaven pel món, com David Bisbal, Chenoa o David Bustamante, Rosa es va quedar en un segon pla. Mai va arribar a tenir l'èxit esperat després de vèncer a OT i representar Espanya a Eurovisió.

Des que s'emportés la victòria al talent musical, Rosa ha tingut problemes amb l'Agència Tributària. Ha vist com l'altra cara de la fama et pot passar factura, perquè no tot és or el que llueix al món de la indústria musical.

Chenoa amb Rosa López
Chenoa i Rosa López, en una imatge d'arxiu. | Europa Press
 

En els últims dies, el programa Lo de Évole anunciava una nova entrega de l'espai de La Sexta on la gran protagonista seria Rosa.

A l'avançament del programa que podrem veure aquest diumenge a partir de les 21:20, la guanyadora d'Operación Triunfo parla de tot el que ha viscut durant aquests anys. Dues dècades en què ha patit a les seves carns el pitjor de ser una persona famosa i la mala gestió econòmica de la seva carrera.

Un assumpte que no li fa vergonya a l'andalusa i ha donat la cara davant un periodista que li ha tret tot el suc possible a l'entrevista amb l'extriomfita.

Chenoa coneix detalladament el drama de la seva amiga

La companya de Chenoa a OT1 va patir ansietat, baixa autoestima, frustració professional, enveges i problemes econòmics. També va veure com les seves cordes vocals s'havien deteriorat massa aviat. Tot un drama que va ser molt difícil d'encaixar per la granadina.

Foto de Chenoa.
Chenoa, emocionada per algú que ja no està. | Antena 3
 

Reconeix Rosa que la seva carrera no es va enlairar com hauria d'haver estat, en part, per una victòria que alguns van posar en dubte. I també no va acabar de quallar per les expectatives errònies que la van marcar.

«No em vau votar per pena? Vinga! Anem a votar-la, perquè pobreta, com guanyaré el programa sinó...», es lamentava.

Sobre el seu físic, sempre al punt de mira, confessa el següent. «Vaig pensar que era el que jo volia i també el que ells volien escoltar. Si fos més primeta, amb les dents dretes, sense ulleres, parlant millor...», explica amb tristesa en l'avançament de Lo de Évole.

Els problemes econòmics que Chenoa desconeixia

El preu que va pagar la vencedora d'OT 1 va ser massa alt, sempre envoltada de persones que l'espremien tant com podien. Aquesta situació es va tornar encara més dramàtica quan van veure la llum, per culpa del seu gestor, irregularitats en una de les seves declaracions d'Hisenda.

Rosa López a la Global Gift Gala a Madrid al 2018.
Rosa López ha tingut problemes amb Hisenda. | Europa Press
 

«Ell mateix em va dir que hi havia un problema amb Hisenda, que no havia justificat 80 milions de pessetes», revela Rosa amb Évole.

La cantant no aguanta la seva ràbia i llança un dur missatge després que molta gent la deixés de banda. «M'hauria agradat moltes vegades sentir més empatia, per què no empatitza ningú amb mi? Tothom vol treure profit de mi. El que passa que un artista ha de dir que tot va perfecte i que econòmicament li va perfecte i no és així», sentenciava.