Primer pla d'Almudena Cid amb rostre molt somrient en un photocall

Almudena Cid envia un revelador missatge després de la paternitat de Christian Gálvez

Almudena Cid comparteix un missatge molt significatiu a les xarxes socials

Des que vam saber que Christian Gálvez i Patricia Pardo s'havien casat en secret i que esperen el seu primer fill en comú, Almudena Cid també passava a ocupar totes les mirades. L'exgimnasta no s'ha pronunciat sobre res que tingui a veure amb això de manera directa, tot i que sí que és molt activa a les xarxes socials.

Almudena, que compta amb més de 270.000 seguidors al seu compte d'Instagram, compartia un missatge significatiu amb una instantània en què estava d'esquenes, mirant un bonic capvespre. Aquesta instantània venia acompanyada d'un missatge molt revelador, que coincideix amb les dates en què la seva exparella, Christian Gálvez, donava la gran notícia.

Almudena Cid i el seu missatge significatiu a les xarxes socials

Tot i que fa més de dos anys des que Almudena Cid i Christian Gálvez es van separar. La seva història ha omplert molts titulars en els últims temps, alguns molt polèmics. I és que a l'exgimnasta no li ha tremolat el pols a l'hora de parlar obertament del divorci.

Quan semblava que les aigües ja estaven calmades, la notícia del casament en secret de Christian Gálvez i Patricia Pardo i la futura arribada del seu primer fill en comú posava Cid a l'ull públic. Això sí, Almudena té molt clara la seva posició.

Història d'Instagram d'Almudena Cid on ha compartit una petita reflexió i apareix d'esquena a la foto mirant cap al vespre
Almudena Cid comparteix amb els seus seguidors un missatge significatiu | @almudenacid, Instagram

L'exgimnasta ha optat per tenir un perfil més baix. Tot i això, ahir publicava un missatge molt revelador que demostra el gran moment personal que està travessant i els usuaris de les xarxes socials no ho han passat per alt.

«Avui he rebut una gran notícia i m'ha fet veure la distància que, des de fa un temps, existeix entre el que crec i el que veritablement és», compartia Almudena al seu compte d'Instagram. Aquests últims mesos, Almudena ha treballat molt el fet de conèixer-se a si mateixa, tal com va reflectir al seu llibre que va publicar al març.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

A la fotografia, Almudena surt mirant cap a l'horitzó amb la llum del capvespre, una manera de simbolitzar la força i enteresa amb què se sent ara mateix. No hi ha dubte que la també escriptora ha aconseguit trobar l'estabilitat a la seva vida i, sobretot, ha pogut reestructurar-ne molts aspectes.

Almudena Cid és un moment de creixement personal

Almudena ha mostrat el seu costat més reflexiu a les seves últimes aparicions públiques. En una entrevista recent per a la ràdio, l'exparella de Christian Gálvez se sincerava sobre les seves emocions. Si ha demostrat alguna cosa, és que no té cap pudor a l'hora d'obrir-se i mostrar els seus sentiments públicament.

Primer pla d'Almudena Cid amb rostre molt somrient en un photocall
Almudena Cid gaudeix d'aquesta nova etapa a la seva vida | GTRES

«A la vida carreguem amb el que fem i no cal assenyalar, ni dir. Cadascú carrega amb el que fa a la vida i jo sé com hi he transitat fins ara», revelava.

Almudena reconeixia que es va arribar a veure molt vulnerable en certs moments. «El cop ha estat molt fort i no és tan dramàtic vist des de fora, però sé què ha estat per a mi. He vist la meva fragilitat, la meva vulnerabilitat».