Almudena Cid i Christian Gálvez

Almudena Cid i les primeres paraules després de perdre Christian Gálvez: «Veus que no»

Almudena Cid ha fet unes declaracions molt cridaneres després de la seva ruptura amb Christian Gálvez

Almudena Cid i Christian Gálvez són dos dels famosos que més protagonisme estan acaparant els mitjans els últims dies. El motiu és la seva ruptura sentimental, després d'11 anys de matrimoni i 15 de relació.

S'ha especulat molt amb les causes de la separació, de la qual ella no ha volgut parlar. Ara, però, ha fet unes declaracions que criden l'atenció. De fet, donen pistes de què ha pogut passar entre ells i què podria passar.

Almudena Cid dona la seva dura visió sobre l'amor

El diari 'El Mundo' ha aconseguit que l'exgimnasta trenqui el silenci després de la separació de Gálvez. No ho ha fet per parlar de la seva vida privada, sinó de la seva feina com a actriu de teatre. En concret, a l'obra 'Una historia de amor' que, a partir del 22 de gener, es representarà al Teatre Infanta Isabel de Madrid.

Imatge de Christian Gálvez i Almudena Cid
Almudena Cid s'ha mostrat molt escèptica davant de la durada de l'amor. | GTRES

En aquesta entrevista, s'ha sincerat del tot i ha donat el seu punt de vista sobre l'amor. Les seves paraules són força cridaneres i manifesten el seu descontentament. «L'amor és una cosa que no controles, que, de vegades, fa mal perquè és incomprès o perquè no és correspost i altres vegades, et fa surar».

«Aquesta felicitat és etèria, no és constant, va i ve, ve i va. Creiem que l'amor és permanent i t'adones que no i llavors torna la tristesa i després torna una altra vegada l'amor. Ens agita constantment».

Christian Gálvez fent un petó a la galta a Almudena Cid
Amb les seves paraules, sembla que Almudena Cid no descartaria una segona oportunitat. | Instagram

Sobre el personatge que ella interpreta, Clara, ha dit: «A mesura que vas canviant, et passen coses a l'àmbit personal, també canvia el personatge. I encara que el text sigui el mateix, surt de llocs diferents depenent d'on ets a cada moment».

Almudena Cid parla sobre les segones oportunitats a l'amor

A l'esmentada obra teatral que Almudena representa es parla de com després d'una ruptura es pot donar una nova oportunitat a la relació. Sobre aquesta qüestió, que no sabem si es podrà produir en la seva separació real, ha estat molt clara. «Tenim un concepte de la segona oportunitat urgent, és a dir, la vull ja».

Almudena Cid i Christian Gálvez abraçant-se amb molt d'afecte
Almudena Cid i Christian Gálvez semblaven una parella idíl·lica. | Instagram 

«I, de vegades, arriba 12 anys després o de vegades no arriba. No pots pretendre que quan hi ha dolor o una ruptura, la persona reaccioni com tu vols, perquè té la seva pròpia història, el seu propi dol».

Si llegim entre línies, podem arribar a entendre que potser Cid no està tancada a la reconciliació amb el seu encara marit, però que ella no la veu viable per ara. El temps dirà.

Ara està centrada en la seva faceta com a actriu i en ella mateixa. Com ha reconegut, després de deixar la seva carrera esportiva no ho ha tingut gens fàcil. Ha explicat que quan la seva trajectòria com a gimnasta va arribar al final va ser com un «enfonsament».

«Primer, perquè desapareix una part important. Segon, perquè sents que ja no ets res, perquè tot el que havies armat era sobre la base d'aquell valor que tu tenies. I per això arriben milers de problemes».

Finalment, s'ha volgut saber com porta que es parli del seu àmbit privat als mitjans. «Els flaixos dels photocalls, igual que les preguntes referents a la teva vida personal, són una cosa aliena. Són moments, instants, i el que és important és el teu dia a dia, on poden passar mil coses».