Primer pla de Kiko Hernández amb els ulls plorosos

El secret d'Abril i Jimena, filles de Kiko Hernández, val 2,5 milions d'euros

Kiko Hernández ha revelat en què ha invertit la seva gran fortuna

 Kiko Hernández, polemista i col·laborador de Telecinco, fa molt de temps que treballa als mitjans de comunicació i ha guanyat molts diners. Segons fonts totalment fiables, és una de les cares televisives més ben pagades del moment. Fa poc, va revelar que havia invertit part del seu patrimoni en un habitatge formidable situat als afores de Madrid.

El tertulià viu en una exclusiva urbanització el major atractiu de la qual és la seguretat i la privadesa de què gaudeixen els veïns. Recentment, ha obert les portes de casa seva a la revista 'Diez Minutos', que ha donat detalls bastant sorprenents. Seguint les dades publicades, la mansió té un preu de 2,5 milions d'euros.

Kiko Hernández al photocall de l'estrena de la pel·lícula 'Mi amor perdido'
Kiko Hernández guanya molts diners amb les col·laboracions que fa a Telecinco | GTRES

Kiko assegura que no és un home ambiciós i que seria capaç de viure a qualsevol lloc, però ha adquirit aquest habitatge pel bé de la seva família. Té dues filles petites, Abril i Jimena, que en el futur heretaran el majestuós xalet. «Això ho faig per les meves filles, perquè tinguin jardí. Jo sempre he viscut sense pretensions», va explicar.

És molt discret amb la seva vida privada, i aquesta és la primera vegada que ensenya casa seva al gran públic. Així doncs, un dels seus grans secrets ha sortit a la llum gràcies a la generositat que ha tingut amb 'Diez Minutos', i ara tothom sap com és el misteriós habitatge. Casualment, la revista esmentada és el mateix mitjà que va tenir el plaer de presentar les seves filles, Abril i Jimena, en societat.

Kiko Hernández i Mila Ximénez amb les filles d'ell, Abril i Jimena
Kiko Hernández té dues filles petites a qui sempre intenta protegir | Cedida

El polemista de Telecinco va posar amb les seves filles per a 'Diez Minutos', cosa que molts experts consideren que és un dels grans errors que ha comès. Els seus enemics, que no són pocs, utilitzen aquest atreviment per a parlar de Jimena i Abril sense cap pudor. Asseguren que Kiko les ha exposat, així que el públic té dret a parla d'elles quan sorgeixi algun escàndol.

Kiko Hernández explica la veritat: «Ningú m'ha regalat res»

Hernández és un dels tertulians més controvertits de la televisió i genera molts sentiments oposats. No obstant això, ningú pot negar que és un personatge molt necessari a Telecinco, ja que té una gran mestria davant les càmeres. És un home molt treballador i compromès amb les seves obligacions laborals.

Guanya molts diners gràcies al món de l'espectacle, però també és cert que s'esforça molt per a ser un col·laborador estrella. Recentment, ha reivindicat a 'Diez Minutos' que té dret a gastar-se la seva fortuna en el que vegi convenient. «Soc un afortunat de la vida, però ningú m'ha regalat res. És que sembla que ara has de demanar perdó per tenir jardí», declara.

El pare d'Abril i Jimena va haver de mudar-se a aquest habitatge de 700 metres quadrats perquè pateix una malaltia bastant complicada. Segons ha explicat ell mateix, fa un temps li van diagnosticar artritis psoriàsica, i té dificultats per a moure's amb llibertat. Així doncs, el més important per a ell era que la nova residència fos més còmoda i espaiosa.

Kiko Hernández protegeix la seva mansió amb alarmes d'alta seguretat

El tertulià no només guanya diners a Telecinco. Fora de la televisió té diverses empreses que generen grans beneficis. Una revista molt coneguda va treure a la llum tots els seus ingressos, i ell va agafar les regnes de la situació per a aclarir quina era la realitat dels seus comptes bancaris. El tertulià reconeix que ha tingut molta destresa per als negocis, però no és veritat tot el que s'explica.

Hernández assegura que no té diners guardats al seu domicili particular, i diu que la casa està protegida amb «dos sistemes de seguretat». Pel bé de la seva família, vol deixar clar que molts periodistes no tenen dades exactes de la seva fortuna. I és que ell no vol que se'n parli, però amb entrevistes com la que ha concedit a 'Diez Minutos' és complicat no fer-ho.