Fotomuntatge de Christian Gálvez i Almudena Cid

Almudena, l'ex de Christian Gálvez, parla clar: «La pitjor experiència de la meva vida»

L'exparella de Christian Gálvez no aconsegueix treure's del cap un trist episodi que va patir al passat

L'ex de Christian Gálvez ha aconseguit fer un canvi radical a la seva vida. Fa uns mesos decidia separar-se de manera definitiva del presentador, alhora que s'endinsava per primer cop al món de la interpretació. Volia començar de zero, sense les càrregues acumulades del passat.

 

La ruptura sentimental va portar Almudena Cid a refugiar-se a la feina, en un projecte en el qual havia dipositat moltes esperances. La seva obra teatral es va estrenar fa poc en un teatre madrileny i està tenint molt d'èxit quant a espectadors.

Ha iniciat una nova etapa lluny de Christian Gálvez. En una entrevista concedida a la revista Lecturas revela com ha gestionat el dolor de la separació. També es mostra molt il·lusionada amb la seva carrera com a actriu, on li queda molt per demostrar.

El seu pas pel teatre l'ha portat a coincidir amb Félix Gómez, que va tenir de company a MasterChef Celebrity. Això ha fet que sortís a la llum la seva opinió sobre el talent culinari, molt comentat després de la mort de Verónica Forqué.

Almudena Cid confessa que guarda un mal record del seu pas pel programa de cuina. La defineix com «la pitjor experiència de la meva vida».

Almudena Cid a Masterchef
L'exparella de Christian Gálvez durant la seva participació en el programa de cuina | RTVE

De fet, no ha volgut aprofundir en excés sobre el tema. «No en parlaré», va assenyalar. Sorprenia tothom amb aquestes declaracions tan sinceres. Pel que sembla, s'havia lliurat en cos i ànima per aconseguir un bon resultat, però la seva feina no va ser reconeguda del tot.

Al seu moment va explicar que al principi li va costar una mica integrar-se, però l'expulsió la va agafar per sorpresa. Va ser a la primera prova de la nit, gairebé sense poder demostrar el seu talent, fet que no pot oblidar.

Possiblement per recomanació de Christian Gálvez, va acceptar la proposta de participar en aquesta edició del format culinari. Sabien que era una gran oportunitat per guanyar popularitat i fer-se un lloc a la televisió. Així se li obririen més portes en l'àmbit professional.

Malgrat que Almudena Cid no va voler aclarir-ho, és possible que la seva ràpida expulsió fos el motiu de la seva opinió sobre el concurs. És una altra de les cares conegudes que ha volgut mostrar el seu malestar pel seu funcionament. Més d'una persona ha denunciat la pressió a què es veuen sotmesos i les condicions en què treballen.

Clarament l'actriu no guarda un bon record i prefereix evitar-ne parlar. És una etapa de la seva vida que ja dóna per soterrada i ara només pensa en el futur.

Christian Gálvez, sorprès amb les paraules de la seva ex

Amb motiu de l'estrena de la seva obra, Almudena Cid ha concedit una sèrie d'entrevistes on se sincera sobre l'amor. Aprofita l'ocasió per enviar un missatge de manera indirecta a Christian Gálvez. «No he vist bellesa en el dolor, han aparegut persones que hi eren i, de sobte, m'han salvat», assenyala a Hola.

Sorprèn quan se li pregunta si creu als contes de fades. «Tots creiem en ells. Passem per aquell moment, però després veus la realitat», reconeix.

Imatge de Christian Gálvez i Almudena Cid posant somrient a un photocall
Almudena aprofita les entrevistes per enviar-li indirectes a Christian Gálvez | EUROPA PRESS

Considera que tot plegat depèn de l'experiència de cadascú. «Jo, per exemple, he fet un gir al concepte de l'amor», apunta l'esportista. Se'l veu molt desencantada amb el que va passar els últims anys al costat del presentador.

Després d'11 anys casada amb Christian Gálvez va revelant petits detalls del seu matrimoni. La seva història d'amor no va ser tan maca com ens feien pensar. Adverteix que ha madurat i après que «en l'amor no només es tracta de donar, sinó que també has de rebre».