Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco ja sap quina condició ha posat la seva germana perquè es reconciliïn

Rociíto ja sap què ha de fer perquè la seva germana li estengui la mà

Rocío Carrasco i Gloria Camila Ortega segueixen tensant la corda i encara estan lluny de reconciliar-se.

Les germanes fa més o menys una dècada que no es parlen. A més, les declaracions que han fet últimament conviden a pensar que cap de les dues vol afluixar la corda per a comunicar-se amb l'altra.

I és que a 'Montealto: retorno a la casa', Rocío Carrasco va dir que hi ha un gran obstacle que impedeix que la reconciliació amb la seva germana es produeixi.

Pla general de Rocío Carrasco lluint un canvi d'imatge
Rociíto no afluixa la corda a l'hora d'intentar reconciliar-se amb Gloria Camila | Telecinco

Per a Rociíto, hi ha un «mestre» que ho domina tot. Feia referència a Antonio David Flores, el seu ex, que, segons ella, manipula els seus fills i els seus germans per a posar-los en contra seu.

Mentrestant, Gloria Camila continua tenint tibantors amb Rocío i ha enlletgit moltes de les coses que ha dit i fet. Per exemple, en relació amb la docusèrie o les pertinences que aquesta va enviar a casa d'Ortega Cano fa uns dies.

Després de deu anys, Rocío Carrasco i Gloria Camila Ortega segueixen sense parlar-se

El que està clar és que algú haurà d'intermediar entre les dues germanes perquè s'acabin retrobant cara a cara i puguin resoldre les diferències després de tants anys sense tenir relació.

Aquest cap de setmana, a 'Viva la vida' es va posar aquest tema sobre la taula, i qui va opinar sobre una possible reconciliació entre Gloria Camila i Rociíto va ser Alejandra Rubio.

Gloria Camila en un photocall d'El Corte Inglés
Gloria Camila i Rociíto fa molts anys que no es parlen | GTRES

La col·laboradora de Telecinco va donar la clau principal perquè es posin en contacte. Creu que sap quina és la fórmula perquè intentin solucionar els seus problemes personals d'una manera adulta i responsable.

I és que Alejandra Rubio va reaccionar amb contundència als últims moviments en la relació d'aquestes germanes tan mediàtiques. La filla de Terelu Campos té relació amb totes dues, però sobretot amb Rocío Carrasco, a qui considera una «tieta».

La clau d'Alejandra Rubio perquè les germanes es reconciliïn

Després de veure les paraules que les germanes es van dedicar la setmana passada als platós, la filla de Terelu es va mostrar optimista. «Crec que la relació s'arreglarà, i ho tinc cada dia més clar», va dir.

Alejandra Rubio va ser molt clara, i creu fermament que intentaran arreglar la mala relació que tenen. «Fa temps vaig parlar amb la Gloria d'aquest tema, i potser pot oblidar coses».

«El que em va transmetre és que no sap per què Rocío va tallar la relació, i penso que ho arreglaran», va sentenciar la neta de María Teresa Campos.

Alejandra Rubio en un photocall de BMW
Alejandra Rubio està convençuda que Rociíto i Gloria Camila arreglaran les coses | Europa Press

«Amb la Gloria ara no he parlat, però l'última vegada que la vaig veure, en un esdeveniment a Sevilla, la vaig veure superreceptiva. Crec que ho vol arreglar, però està molt obcecada que ha de ser la Rocío qui li truqui a ella. En molts aspectes entenc la Gloria. Li tinc afecte, i és una tia supercoherent», va afirmar Alejandra Rubio.

A més, la col·laboradora i influencer va posar de manifest que Rocío Carrasco té tot el dret del món a fer 'Montealto: retorno a la casa' i el que li vulgui a la televisió. D'altra banda, Kiko Matamoros va opinar sobre la manera d'actuar de Gloria pel que fa a la seva germana. El col·laborador està segur que «prioritzarà el mal que se li pot causar al seu pare».

Malgrat tot, Alejandra Rubio reiterava que Gloria Camila sempre ha viscut amb un pensament negatiu sobre la seva germana. D'un temps ençà, però, va coneixent més detalls que la poden acostar a ella.