Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alonso Caparrós amb una samarreta de futbol

Alonso Caparrós i Àlex Casademunt: «Aquell dia vaig menjar gràcies a ell»

El col·laborador de 'Sálvame' ha lloat la figura del cantant i ha explicat un acte de generositat que va tenir amb ell

Alonso Caparrós amb una samarreta de futbol
Alonso Caparrós ha lloat al cantant Àlex Casademunt | España diario


La tràgica i inesperada mort del cantant Àlex Casademunt ha causat un gran impacte a tot Espanya. Casademunt es va convertir en una de les cares més conegudes de la primera edició d''Operación Triunfo', i ara tothom plora la seva mort.

De fet, ja fa una setmana de l'accident de trànsit i encara es publiquen mostres de dolor a les xarxes socials. Un dels últims en manifestar-se al respecte ha estat Alonso Caparrós, col·laborador de 'Sálvame'. 

Alonso Caparrós plora la mort de Casademunt

Les xarxes socials estan plenes d'emotius missatges per la mort d'Àlex Casademunt. Seguidors, família, amics i companys d''OT' han volgut retre homenatge al cantant.  

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Alonso Caparrós, que era molt amic de Casademunt, no ha dubtat en compartir una imatge del cantant a Instagram, que ha acompanyat amb unes emotives paraules: «Hòstia, quina pena més gran! No m'ho puc creure. Era una magnífica persona, lluitador, sempre somrient, sempre disposat a ajudar. Descansa en pau, Àlex».


El col·laborador dona les gràcies al cantant 

'Sálvame' ha seguit molt de prop la mort d'Àlex Casademunt i fins i tot alguns col·laboradors han volgut parlar de la relació que tenien amb ell.  Aquest ha estat el cas de Marta López, que ha rebut crítiques per la seva intervenció, i d'Alonso Caparrós, que molt emocionat ha explicat un acte de generositat. En concret, ha revelat que Àlex Casademunt va ajudar-lo quan més ho necessitava, quan tot just no tenia ni per menjar.

L'experiència amb Casademunt

Després d'exposar el seu agraïment, el col·laborador ha optat per exposar un fet anecdòtic que va viure amb el cantant. Així, ha explicat que ell havia de fer un espectacle en un local, però havia venut poquíssimes entrades. Per tant, Àlex va decidir ajudar-lo: «Era un xou de mala mort i si no arriba a ser per ell (...) Em va omplir el local. Sens dubte, era un noi excepcional». «Aquell dia vaig menjar gràcies a ell», afegeix. 

El cantant es feia estimar

Ara bé, hi ha molts famosos que han volgut manifestar que Àlex Casademunt era una persona molt especial, que es feia estimar. Així, per exemple, l'actor Pablo Puyol ha compartit una fotografia que surt rient amb el cantant, i ha escrit: «Sempre et recordaré somrient, amic. Porta amb tu aquesta alegria de viure allà on vagis».

Per altra banda, Lolita ha publicat una fotografia que surt ella besant-se amb Àlex, i ha afegit: «Aquest petó, Àlex, no és un petó de comiat, és un petó d'amor i afecte. Ai, quina putada! Et trobaré a faltar. Et vaig conèixer a la sèrie 'La sopa boba' i des de llavors has estat un fill més (...) Mai t'oblidaré».

Merche, Angy, Amor Romeira, Soraya Arnelas, María Patiño... El nombre de famosos que han tingut paraules d'afecte i record per a Casademunt és incomptable. És evident que era una persona que es feia estimar.