Alonso Caparrós plorant

Alonso Caparrós trenca la relació perquè creu que ella no se sap comportar en públic

El col·laborador no vol veure-la davant després del que ha passat en directe

Alonso Caparrós va viure ahir una de les tardes més desagradables des que és col·laborador de Sálvame. L'actual company de Kiko Matamoros sempre s'ha mostrat bo amb la gent. Així doncs, és estrany que Alonso Caparrós perdi els nervis en ple directe, cosa que ha passat al programa d'aquest dilluns i que ha sorprès l'audiència de Telecinco.

Sálvame ha viscut una de les esbroncades més notòries dels darrers temps, ha estat una disputa verbal en tota regla entre dos col·laboradors que, a priori, tenien una relació força cordial. Fins ahir. Les hostilitats han començat quan Belén Esteban ha volgut donar la cara, tres dies més tard, per la seva companya Laura Fa.

Alonso Caparrós liquida la relació després de l'altercat en directe

Ha decidit fer un pas endavant i entonar el mea culpa després que la tertuliana catalana fos insultada greument per Kiko Matamoros divendres passat al Deluxe. Va ser una situació més que desagradable per al programa. La realitat és que no va saber aturar de la millor manera aquesta actitud reprotxable del veterà col·laborador de Telecinco, que va abandonar fins a dues vegades el plató.

Laura Fa criticava que Kiko Matamoros mantingués una relació de parella amb una persona que encara no estava formada intel·lectualment. Així, estava parlant de la seva xicota des de fa més de tres anys, la model i influencerMarta López Álamo.

Primer pla d'Alonso Caparrós amb posat xulesc
Alonso Caparrós no calla en sentir les crítiques de la seva companya | Cedida

Les paraules que han fet esclatar Belén Esteban

Kiko Matamoros va esclatar contra ella anomenant-la de tot i els col·laboradors del programa amb prou feines van obrir la boca durant aquesta disputa tan fora de lloc. El cas és que Belén Esteban tornava fa unes hores al plató de Sálvame Naranja i, després de pensar-ho fredament durant el cap de setmana, va voler tenir un gest afectuós amb la seva companya; una cosa que va estar a punt d'emocionar Laura Fa.

Belén Esteban a plató
Belén Esteban esclata en sentir Alonso | Mediaset

L'afectada no volia donar-se gaire importància i va confessar que tot «se'n va anar de les mans en un moment donat». Així mateix, va assegurar que «si he de parlar amb Kiko ja ho parlarem en el seu moment», apuntava la col·laboradora. Al cap de pocs segons de la seva intervenció, Alonso Caparrós va voler excusar en part Kiko Matamoros. Amb tot, aquest va deixar clar que el que va passar divendres passat «és un problema de tots i que tots hem de cuidar Kiko».

«Maleducat ho seràs tu, ets una pilota i no tens collons amb Kiko»

A partir d'aquí, Belén Esteban va saltar com poques vegades hem vist últimament per retreure a Caparrós les paraules tan lleugeres en parlar de Kiko Matamoros.

Per començar, la 'princesa del poble' va anomenar «covard» el tertulià. Alhora, ha sostingut que «no tenia el que cal tenir per dir a Kiko què no s'ha de fer en un plató», incidia la madrilenya. Caparrós, en veure's insultat de manera inesperada per la de Paracuellos i veure que no el deixava parlar la va titllar de «maleducada», cosa que va fer esclatar Belén.

Foto de Belén Esteban al plató de 'Sálvame'.
Belén Esteban critica el seu company en ple directe | Telecinco

La dona de Miguel Marcos no podia permetre que algú com Alonso la qualifiqués així de manera tan gratuïta. «No, maleducat ho seràs tu, ets una pilota i no tens collons amb Kiko», sentenciava la mare d'Andrea Janeiro davant la mirada atònita d'Adela González. Sense cap dubte, va ser una de les picabaralles més inesperades en tractar-se de dos personatges televisius que no solen tenir cap tipus d'animadversió entre ells.