Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Christian Gálvez i Almudena Cid

L'altra raó per la qual Almudena Cid hauria trencat amb Christian Gálvez: l'àudio

Pel que es veum Almudena Cid i Christian Gálvez no es posaven d'acord en un tema important

La separació d'Almudena Cid i Christian Gálvez ha estat una de les notícies més rellevants de la premsa rosa últimament. La ruptura va sorprendre tothom, ja que eren una de les parelles més sòlides del panorama social, i ningú s'esperava que ho deixessin.

 

Des que va sortir la notícia, hi ha hagut molts rumors. En concret, s'han llançat hipòtesis sobre les causes que haurien posat punt final a la història d'amor. Ara, una nota de veu molt significativa ha deixat clar un dels motius de la ruptura.

S'ha revelat un dels motius de la separació d'Almudena Cid i Christian Gálvez

Pel que s'ha dit, el desgast de la relació va ser la principal raó perquè Almudena Cid i el presentador decidissin prendre camins per separat. Fins i tot s'ha assenyalat que tots dos estaven molt centrats en els seus respectius projectes professionals, cosa que també hi va influir.

És més, s'ha arribat a exposar que la ruptura s'hauria produït per una raó de pes: que ell volia tenir fills i ella no. Això, però, queda desmentit per un document audiovisual que ha cobrat protagonisme. En aquest àudio, Almudena manifesta que sí que vol ser mare, però de moment encara no.

Christian Gálvez i Almudena Cid
Un àudio ha revelat un dels motius que podria haver influït en la ruptura | Europa Press

El document en qüestió és un vídeo del març de 2021, quan Almudena va anar al programa que el seu marit presenta a Cadena Cien. Allà li van fer diverses preguntes, a les quals va respondre amb total sinceritat. I entre aquestes, se li planteja com es veu en deu anys. «Treballant d'actriu», respon ella.

«I també, perquè ara sí que m'hi veig, sent mare». Aquestes paraules deixen Christian molt perplex, i amb cara de sorpresa, diu: «Ah, sí? Perdona?».

Davant d'aquesta reacció, Almudena Cid afegeix: «Sí que em veig tenint algú molt important, a part de tu. Ara sí que em veig amb un bebè, amb aquest pensament de mare. Abans no, però ara sí, què vols que et digui?».

El que va dir l'exgimnasta i la cara d'incredulitat que va fer el seu marit evidencien que aquest tema els feia 'xocar'. Ja sigui pel fet de ser pares o perquè no estaven d'acord en quan havien d'ampliar la família. I esclar, és un tema tan important, que ha pogut contribuir a la ruptura.

Christian Gálvez i Almudena Cid, segona oportunitat?

La separació entre Cid i Gálvez ha estat meditada, i cap dels dos ha volgut pronunciar-se públicament al respecte. I, tot i que tenen una relació cordial, cadascú fa la seva vida.

Christian, que fa poc es va trencar la clavícula i s'està recuperant, s'ha refugiat a la feina.

I Almudena, que s'ha quedat a viure al domicili que compartien, està centrada en la seva faceta com a actriu. Concretament, fa una obra de teatre, 'Una historia de amor', que està tenint molt d'èxit. Fa poc, ha concedit una entrevista sobre aquest nou projecte, i ha fet unes declaracions molt sucoses.

Se li ha preguntat sobre les segones oportunitats, i ha dit una cosa que ha generat polèmica. Sí, ja que insinua que encara podria tenir la porta oberta pel que fa a la relació amb Christian. «Tenim un concepte de la segona oportunitat molt urgent, és a dir, que la volem ja».

«I, a vegades, arriba al cap de dotze anys, o no arriba. No pots pretendre que, quan hi ha dolor o una ruptura, la persona reaccioni com tu vols, perquè té la seva pròpia història, el seu propi dol».