Fotomuntatge de Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin

L'altra traïció d'Iñaki Urdangarin més enllà d'Ainhoa que Cristina no pot perdonar

L'exduc de Palma i la infanta Cristina han anunciat que se separen

Per si assabentar-se que Iñaki Urdangarin està amb una altra dona no hagués estat suficient, ara la infanta Cristina s'ha topat amb una traïció molt pitjor.

Pel que sembla, la germana del rei Felip ha explotat quan ha sabut que Urdangarin ha presentat la seva nova parella, Ainhoa Armentia, a un dels seus fills.

Segons Gustavo González, hauria passat fa unes setmanes. «Tot i que no ha transcendit la identitat de quin dels fills (Juan, Pablo, Miguel o Irene) va acudir a aquesta cita, ho hauria confessat a la seva mare fa poc», comença dient el paparazzi.

Irene Urdangarin en un muntatge amb el seu pare Iñaki Urdangarin
Irene Urdangarin, amb el pare Iñaki Urdangarin | GTRES

«S'ha sentit utilitzat i ho ha explicat a la infanta, que s'ha enfadat moltíssim», explicava. De fet, després que es publiquessin les fotografies del que encara és el seu marit amb una altra dona, Cristina es va traslladar a Madrid per a passar el mal tràngol amb la seva mare i la seva germana.

I, pel que es veu, també té previst viatjar a Abu Dhabi per a reunir-se amb el seu pare, Joan Carles, que està molt preocupat i disgustat amb tota aquesta situació.

La reacció de Cristina de Borbó a la infidelitat del seu marit

Fa tot just una setmana, va esclatar la bomba. I és que uns paparazzis van enxampar l'exduc de Palma agafat de la mà d'una dona rossa molt atractiva que, pel que sembla, és companya seva al bufet d'advocats on treballa.

Tot i que fonts properes a Iñaki i Cristina asseguren que el matrimoni està trencat des de fa temps, això no treu que la notícia hagi causat un gran impacte.

«Els ducs de Palma portaven vides separades des de fa dos anys. No hi havia cap necessitat que ella visqués a Ginebra i ell a Vitòria, i això ja era un senyal», explicaven sobre la situació en què es troba la parella.

Imatge d'Iñaki Urdangarin amb la mascareta posada i atenent la premsa
Iñaki Urdangarin es nega a donar més explicacions | GTRES

«En aquests moments no parlem d'una infanta d'Espanya, sinó d'un ésser humà profundament ferit per aquesta humiliació pública. No s'ho mereix!», apuntava Pilar Eyre.

«L'han enxampat de ple, i ha deixat tothom descol·locat», insistia. I poc després, van fer un comunicat que es va emetre als mitjans en el qual feien oficial la ruptura i subratllaven el compromís que tenen amb els seus quatre fills, que «es manté intacte».

Imatge d'uns reporters seguint Ainhoa Armentia pel carrer
Ainhoa Armentia s'ha convertit en una de les cares més cotitzades del moment | GTRES

«D'acord mutu, hem decidit interrompre la nostra relació matrimonial. El compromís amb els nostres fills es manté intacte. Com que és una decisió d'àmbit privat, demanem el màxim respecte a tots els que ens envolten. Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin».

Malgrat tot, hi ha qui assegura que a la infanta només li preocupen els fills i que per això ha decidit refugiar-se en la seva família.

Pot ser que Cristina s'estigui adonant de «tot el que ha perdut per no accedir als desitjos del seu pare i del seu germà, aleshores era príncep d'Astúries, que li van dir que es divorciés».

De fet, un dels fills de la parella, Pablo, va ser de les primeres persones que es va pronunciar sobre la polèmica.

«Estem tranquils i ens estimarem igual. Són coses que passen, i ho parlarem entre nosaltres», aclaria el jove.

No obstant això, malgrat voler-ho portar amb normalitat, tot això ha impactat molt l'entorn proper d'Iñaki i Cristina.

Infanta Cristina i Iñaki Urdangarin en un acte institucional
La Infanta Cristina i Iñaki Urdangarin fa temps que estan separats | GTRES

«Tenien una relació completament normal. Res feia sospitar que hi pogués haver algú altre», asseguraven. Sembla, però, que la Infanta ja estava avisada, ja que havia tingut una llarga conversa amb el seu pare, el rei emèrit, poc abans de l'exclusiva de 'Lecturas'.

«Dimarts, hores abans que es publiquessin les imatges, Cristina va tenir una conversa telefònica amb Joan Carles, i van parlar del tema»,

Mentrestant, Urdangarin continua fent la seva vida amb total normalitat a Vitòria, envoltat de gran expectació mediàtica.

S'ha limitat a afirmar que «ja està tot dit, no hi ha res més a dir" i que els seus fills «estan tots bé».