Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de l'actor Antonio Resines amb el rostre seriós

Les altres tres malalties complicades d'Antonio Resines que ara li passen factura

La salut de l'actor està ressentida des de fa temps

Antonio Resines continua a l'UCI de l'hospital Gregorio Marañón, on va ingressar el 22 de desembre. I és que havia agafat la covid-19, i se li va diagnosticar una pneumònia bilateral de la qual, afortunadament, ja s'està recuperant.

Ha millorat notablement

L'actor segueix hospitalitzat, però sembla que de mica en mica va millorant. De fet, ja respon als missatges dels amics i familiars, segons informa 'Nius'.

El pronòstic d'Antonio Resines és esperançador. No obstant això, la seva dona, Ana Pérez-Lorente, fa poc va assegurar a 'Ya es mediodía' que calia tenir «paciència» i estar pendent de com evoluciona.

Ana Pérez-Lorente i Antonio Resines en un photocall
Antonio Resines i la seva dona, Ana Pérez-Lorente | Europa Press

Ara mateix es troba estable i «està conscient, no necessita ventilació mecànica invasiva i li estan fent tractaments d'oxigenoteràpia a alt flux», segons el centre hospitalari. No obstant això, ha de romandre ingressat tot el temps que sigui necessari per a recuperar-se del tot.

Les altres malalties que ha tingut

La veritat és que Antonio Resines té un historial mèdic complicat. És uns persona de risc que ja ha tingut més d'un ensurt amb la salut.

«Li costa molt respirar; té els pulmons malament, però està conscient, no l'han hagut de sedar», explicava Rosa Villacastín recentment a TVE. «Antonio Resines ha tingut càncer i un infart, i això fa que l'hagin d'estar vigilant les 24 hores del dia», afegia la periodista.

L'intèrpret de 'Los Serrano' va patir un càncer colorectal i una angina de pit, de la qual es va assabentar poc abans d'entrar a quiròfan.

«A les proves preoperatòries, l'anestesista em va preguntar si m'ofegava quan pujava un segon tram d'escales, i en aquella època això em passava. Així que em va deixar anar: "Tu tens una angina de pit"», va explicar l'actor en una entrevista al programa de Bertín Osborne fa un parell d'anys.

«Em van passar a quiròfan directament. Vaig tenir moltíssima sort. M'ho van agafar just a temps i molt localitzat», va afegir.

A aquests dos greus problemes de salut, cal sumar-hi una malaltia que pateix des de fa temps: artritis psoriàsica. Fa tres anys, Antonio va revelar que té una patologia inflamatòria crònica que afecta les articulacions dels malalts de psoriasi. Aquesta malaltia autoimmune va ser la causant d'un vessament que va tenir al genoll, del qual el van haver d'operar el 2018.

Així doncs, Redines té una salut delicada, i la covid-19 no ha fet més que empitjorar la situació. Per això, la gent més propera a ell està pendent de com evoluciona. Tot i que es troba «estable», la insuficiència respiratòria aguda que pateix és motiu de preocupació.

Antonio Resines estava a punt de vacunar-se

L'actor va apostar per vacunar-se contra el coronavirus, i ja tenia les dues primeres dosis. I és que la seva dona assegura que «ha sigut i continua sent un ferri defensor de la vacunació per a tothom».

Pocs dies abans de rebre la tercera dosi, Antonio es va contagiar, segons asseguraven recentment fonts del seu cercle més proper.

«Havia rebut només les dues primeres dosis de la vacuna. Al cap d'uns dies tenia cita per a la tercera, però va donar positiu de covid-19, cosa que li va impedir rebre la dosi de reforç», exposen.

Inevitablement, Resines no ha pogut fer res per a evitar contagiar-se d'aquesta malaltia que fa dos anys que causa estralls a tot el món. La covid-19 s'expandeix ràpidament i és difícil protegir-se'n, però no impossible. Una bona higiene de mans, mantenir la distància de seguretat entre persones i fer servir correctament la mascareta pot ajudar.