Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Kiko Matamoros i Marian Flores

Marian Flores, la desconeguda exdona de Kiko Matamoros que va viure turmentada

El tertulià té un passat molt tempestuós que molt poca gent coneix

Kiko Matamoros té un passat que molt pocs coneixen, més enllà que potser no ha estat el millor pare per als seus fills.

Aquests van trigar a perdonar-lo pel mal que havia fet a la seva mare, Marian Flores. Parlem de Lucía, Diego, Laura i Irene, que van néixer fruit del matrimoni de Matamoros amb la germana de Mar Flores.

Primer pla de Kiko Matamoros
A Kiko Matamoros li ha costat tenir bona relació amb els seus fills | GTRES

Amb Diego és qui ha tingut més anades i vingudes, i fins i tot s'han enfrontat en nombroses ocasions. És més, el jove va arribar a retreure-li: «No em donis consells de res, que ets un exemple d'immoralitat».

Pare i fill han tingut molts altibaixos, tot i que el 2020 es van acabar reconciliant definitivament quan Kiko es va operar.

 

D'altra banda, Lucía, la primogènita de Matamoros, sempre ha volgut estar al marge dels mitjans de comunicació. I ella, igual que Diego, també es va distanciar del seu pare, però més endavant va acostar posicions amb ell.

Pel que fa a Irene, la més jove de tots, ´s la que menys temps ha passat amb Kiko, ja que Marian i ell es van divorciar el mateix any que ella va néixer.

Amb la Laura, la més mediàtica, és amb qui sembla que té més bona relació, i és que estan molt units. De fet, ella ha sigut la primera filla que l'ha fet avi.

Laura Matamoros en un primer pla mirant a càmera
Laura és la filla amb qui Kiko Matamoros té més bona relació | GTRES

Fa poc, la influencer li va fer el millor regal en donar a llum el seu segon fill, Benjamín, just el dia que feia 65 anys.

Marian, la dona a qui Kiko Matamoros no va ser capaç d'estimar

Precisament, gràcies a Laura hem pogut saber una mica més de Marian, la seva mare, que li està fent costat en aquest moment tan delicat. I és que, tal com confessava la mateixa influencer, no li resulta gens fàcil compaginar el dia a dia amb dos nens tan petits. Per tant, valora moltíssim l'ajuda de la seva mare ara que s'està recuperant del part.

De fet, la filla de Matamoros ja ha pogut reprendre algunes rutines amb el seu fill gran, Matías, com ara sortir a fer un tomb amb bicicleta.

Marian Flores amb la seva filla Irene
Marian Flores amb la seva filla Irene | GTRES

No obstant això, i malgrat la popularitat del seu exmarit i d'alguns dels seus fills, Marian Flores sempre s'ha caracteritzat per ser molt discreta i manntenir-se en un segon pla.

Tant Laura com Diego Matamoros, els fills més mediàtics de l'exmatrimoni, sempre tenen bones paraules cap a ella. I no només això, sinó que fins i tot Kiko Matamoros destacava que és molt bona àvia.

I això malgrat que l'exparella fa uns vint anys que tenen una relació bastant tensa. De fet, va ser el casament de Diego amb Estela Grande el que els va tornar a reunir després de molt de temps sense parlar-se.

Estela Grande i Diego Matamoros en un photocall
Estela Grande i Diego Matamoros van ser parella uns quants anys | GTRES

Al seu moment, Diego va acusar el seu pare a 'Sálvame Deluxe' d'haver cobrat 16.000 euros per assistir a la boda i fer-se una foto amb la seva exdona.

Davant d'això, Marian va trencar el silenci. «Que en una celebració es pugui arribar a especular amb diners per una foto amb la seva exdona, a qui ha donat canya durant vint anys...», lamentava. I continuava, molt disgustada: «Què serà el següent? Les meves cendres?»

Per sort, sembla que les aigües s'han calmat entre ells, i cadascú fa la seva vida amb tranquil·litat.

Kiko i Marian es van conèixer quan eren molt joves. De fet, ella va arribar a ser molt famosa, perquè treballava d'hostessa al programa 'Un, dos, tres… responda otra vez', mentre que ell es guanyava la vida com a model.

Van estar junts gairebé vint anys, des del 1979 fins al 1998, i van tenir quatre fills. Tot i això, Kiko Matamoros ha assegurat que ell realment mai va estar enamorat d'ella.

Ara mateix, sembla que l'únic front obert que té el tertulià és amb la seva filla Anita, fruit de la relació que va tenir amb Makoke.

«Digue-li que la vida dona mil voltes i que els fills sempre hi seran. És important l'espai, el respecte i l'amor. Estic segur que l'Anna tornarà a fer-li costat Sempre ens tindràs a tots», li transmetia el seu fill Diego.