Fotomuntatge dels rostres d'Iker Casillas i Kiki Morente

Kiki Morente acaba amb la paciència d'Iker Casillas

Kiki Morente, parella de Sara Carbonero, no ha dubtat a parlar amb la premsa molestant així a Iker Casillas

Iker Casillas i qui va ser la seva dona, Sara Carbonero, sempre van ser força discrets amb la seva vida privada, ja que li agrada mantenir la seva faceta personal allunyada del focus mediàtic. I, precisament per aquest motiu, no li satisfà res que la seva ex i Kiki Morente, el seu xicot actual, estiguin contínuament a la premsa.

Concretament, fa uns dies, van aparèixer en una revista pels seus petons a la via pública, fet que segurament no ha agradat gens a l'exporter del Reial Madrid. Però, potser el que ha acabat amb la seva resistència és que el noi no ha dubtat a parlar amb la premsa.

Kiki Morente i Sara Carbonero, cada cop més units

Fa mesos es va rumorejar que Iker i Sara podien haver-se donat una segona oportunitat a la seva història d'amor, però aviat aquestes xerrameques es van desmentir. De fet, era tot el contrari, perquè es va descobrir que la periodista havia iniciat una nova relació. L'afortunat no era altre que el cantant Kiki Morente, fill d'Enrique Morente i germà d'Estrella Morente.

Sara Carbonero y Kiki Morente en un muntatge fotogràfic
Kiki Morente i Sara Carbonero fa uns quants mesos que estan junts | Instagram

En tot moment, la parella va optar pel silenci i no va entrar a desmentir ni confirmar la notícia. Encara que no va fer falta, perquè molt aviat se'n van publicar imatges de la parella en actitud afectuosa.

Des de llavors s'ha parlat molt dels joves, escrivint-se des d'una possible ruptura fins a una discussió al mig del carrer. No obstant això, el cert és que segueixen junts i feliços d'acord amb la portada de fa uns dies.

En concret, la revista 'Lecturas' va donar l'exclusiva mostrant instantànies d'un sopar per Madrid i a les quals no només se'ls veu besant-se, sinó també en una actitud molt afectuosa.

A Iker Casillas podria no agradar-li el comportament de Kiki

Les esmentades imatges segur que no han agradat res a l'exmarit de Sara, però encara menys que Kiki hagi parlat amb la premsa. Així és, ara sembla que el cantant ha canviat d'actitud i ja no es mostra enfadat o distant amb els reporters.

Per això no ha dubtat a parlar amb un equip d''Europa Press' que l'ha abordat al mig del carrer. Amb educació i respecte ha explicat com estan sent per a ell aquestes festes nadalenques, dient: «Amb la família i bé, així anem». Alhora, se li ha preguntat què li havia portat el Pare Noel, responent: «Molt de compte per això de la Covid-19».

Així mateix, s'ha volgut saber com afronta el nou any o què li demana al 2022. En aquest sentit, ha reconegut que per a ell el 2021 ha estat bonic, potser pels seus èxits professionals i la seva relació, encara que després ha exposat que al nou li demana «que sigui millor que aquest».

«A tothom li desitjo que li porti molta pau, també molt d'amor i molta alegria. Salut i família, que és l'important», ha reconegut. Això sí, per a tranquil·litat de Casillas no ha respost cap de les preguntes que se li han fet sobre la seva relació amb Carbonero.

Primer pla d'Iker Casillas de mig perfil
Iker Casillas estaria incòmode per la situació | GTRES

Tot i que el que sí que ha quedat clar amb les respostes, és que la parella del moment no va passar junta la Nit de Nadal, sinó que cadascú va estar amb la seva família. Ella, després de viatjar amb el seu ex i els seus fills a Porto per uns tràmits, se'n va anar al seu poble amb els seus pares i altres éssers estimats.

És més, mostra d'això és que la periodista ha compartit a les seves xarxes socials imatges de la seva terra natal. Com ha reconegut, hi ha coses que li encanten i la fan feliç, fent referència als «paisatges de la infància».

«La serra, el camí, l'ermita, el molí. El plat volador. L'olor de xemeneia del poble» i «la taronja del sol en aquestes dates reflectint-se a les façanes».