Alba Carrillo a la seva arribada al judici de separació el 24 de novembre del 2016

Alba Carrillo, traïda: Revelen que té una obsessió per un home famós

Alba Carrillo sembla que està entestada a conquistar un presentador de Telecinco

Alba Carrillo, model i col·laboradora de televisió, va saltar a la fama quan va participar en un concurs que va donar inici a la seva trajectòria professional. Després de participar en aquest espai, va desfilar a les millors passarel·les, però no només és coneguda per això. S'ha relacionat amb persones importants i ha sigut parella dels homes més influents del moment.

Malauradament, però, no ha tingut sort en l'amor. De fet, fa unes setmanes va trencar amb Santi Burgoa, la seva última parella oficial. Des de llavors s'ha centrat a gaudir de la solteria, però hi ha hagut algú que se li ha creuat pel camí. Una persona que treballa amb ella al programa 'Ya es mediodía' assegura que té certa obsessió per Christian Gálvez.

Christian Gálvez caminant pel carrer amb ulleres de sol
Christian Gálvez s'ha separat d'Almudena Cid | GTRES

Christian Gálvez s'ha separat de la seva dona, Almudena Cid, i d'un moment a l'altre s'ha convertit en el solter d'or. El públic li té molta estima i vol que torni a trobar l'amor. Suposadament, Alba s'ha fixat en ell i no ha parat fins a aconseguir el seu número de telèfon per a demanar-li una cita.

La model treballa de tertuliana a 'Ya es mediodía', programa presentat per Sonsoles Ónega, i un company seu ha revelat un secret sobre ella. Aquesta font anònima ha parlat amb el mitjà digital 'Informalia', i les declaracions que ha fet han generat un enrenou sense precedents. «L'Alba està entestada a aconseguir una cita amb el Christian i no ha parat fins que li han facilitat el seu telèfon», comenta.

Carrillo ha estat casada amb el tenista Feliciano López i també va ser parella de l'estimadíssim Fonsi Nieto. Està acostumada a relacionar-se amb homes famosos, però la possible història amb Gálvez podria marcar un abans i un després. «Ella ha anat presumint que té molta facilitat per a lligar i que quan es proposa seduir un home, ho aconsegueix», confessa el traïdor.

Alba Carrillo, al descobert: «No li agrada estar sola»

Alba té bona relació amb tots els seus companys de 'Ya es mediodía', però un d'ells l'ha traït. I és que ha revelat una cosa molt íntima d'ella. Aquesta persona assegura que la model és incapaç d'estar soltera, per això ara ha posat l'ull en Christian Gálvez. «No li agrada estar sola i, per molt que digui que ara mateix no li interessa trobar parella, es menteix a si mateixa».

Alba Carrillo somrient i passejant pel carrer
Alba Carrillo ha sigut parella d'homes bastant coneguts | GTRES

L'ex de Feliciano López s'ha convertit en una de les cares més cotitzades perquè la seva vida està plena de misteris. Fonts properes a ella asseguren que ha tingut relacions secretes amb famosos molt coneguts, però ella mai donarà noms. Carrillo és força discreta i potser s'ha aprofitat d'aquesta virtut per a seduir Christian.

Una persona bastant popular de Telecinco assegura que ha sigut testimoni del tonteig entre Gálvez i Carrillo. Parlem de Carmen Alcayde, que garanteix que entre el presentador i la tertuliana hi podria haver molt més que una simple amistat. «Ella flirtejava amb Christian, i ell li corresponia. Va ser molt bonic i hi va haver moments d'alta tensió», explica Alcayde.

L'últim desengany amorós d'Alba Carrillo

La model va ocupar la portada d'una revista després que sortissin a la llum unes fotos que demostraven que havia passat la nit amb Antonio Canales Rivera. El torero i col·laborador de 'Sálvame' mai ha confirmat que sigui veritat, però era un secret de domini públic a la premsa rosa. Molts periodistes confirmen que Alba i Antonio gairebé es converteixen en parella.

El problema és que la jove s'ha sentit traïda per elli j a no en vol saber res. El torero era amic de Lucía Pariente, mare de la model, però no l'ha defensat quan pitjor ho ha passat, cosa que ha frustrat els plans de la parella i suposadament ha llançat Alba Carrillo als braços de Christian Gálvez.