Fotomuntatge de l'actriu Verónica Forqué i la presentadora Toñi Moreno

La xocant confessió de Toñi Moreno sobre Verónica Forqué: «No te'n penedeixis»

Toñi Moreno treu a la llum una impactant reflexió sobre l'actriu Verónica Forqué

Verónica Forqué ens deixava el passat 13 de desembre, i molts que la coneixien van acomiadar a l'actriu amb tots els seus honors. Sí, perquè Forqué va deixar una gran carrera artística a l'esquena, i sobretot, un tracte humà que els seus companys i amics troben a faltar des d'aquell dia.

Divendres passat, 31 de desembre, Toñi Moreno va voler acomiadar bé el 2021 mitjançant una gran reflexió que va deixar l'actriu  fa un temps. Una lliçó de vida que segur ajuda molta gent que estigui passant per un mal moment en aquests anys de pandèmia tan complicats.

Així doncs, recuperant una entrevista per al seu programa 'Un año de tu vida' a Canal Sur en què estava convidada la difunta artista, Moreno va publicar un vídeo amb les seves paraules.

Pla general de Verónica Forqué saludant als mitjans de comunicació
Toñi Moreno treu a la llum una reflexió passada de Verónica Forqué | GTRES

El cas és que en un moment donat de l'esmentada entrevista, l'actriu confessava que no sabia on tenia els seus quatre Premis Goya. I és que, al final el que compta és l'afecte rebut pels fans al llarg de tota una carrera i no tant el valor material dels premis, que és només una estatueta.

El profund ensenyament de Verónica Forqué que Toñi Moreno ha tret a la llum

«La importància de les coses, i aquell dia ens va explicar que no recordava gaire bé què havia fet amb cadascun dels seus Goyas. Perquè el que és important no és l'objecte, sinó el detall. Us desitjo per a aquest 2022 un any ple de petits moments de felicitat, de detalls, de temps amb els vostres, de rialles i d'amor», va publicar aquest passat divendres Toñi Moreno.

Primer pla de Verónica Forqué pres a una sessió de fotos
Verónica Forqué va morir el passat 13 de desembre | EUROPA PRESS

Toñi Moreno va voler recordar especialment aquesta xerrada tan íntima amb Verónica Forqué l'últim dia de l'any. «L'amor com a única arma davant dels tòxics, com a placebo davant del dolor, com a mode de vida. I com a carta de presentació, perquè quan es refereixin a tu diguin: 'mira'l, només és amor'», va prosseguir.

«No te'n penedeixis del que vas fer amb el cor»

«No parlis malament de ningú, envolta't de gent que et faci somriure i que t'ompli d'energia, ofereix el que tens, obre els braços i el cor. I ves-te'n quan sentis que no et respecten, estima, estima i estima una altra vegada. I no te'n penedeixis del que vas fer amb el que et dictava el cor. Us desitjo el millor per a aquest any que comença. Anem, 2022. T'estem esperant», va finalitzar el seu 'post'.

Pla general de Toñi Moreno presentant Viva la Vida
Toñi Moreno es va quedar impactada després d'assabentar-se de la pèrdua de Verónica Forqué | TELECINCO

D'altra banda, Toñi ha acabat l'any pletòrica perquè 'Mediaset' ha tornat a confiar-hi per ser una de les presentadores del programa 'Secret Story', però versió d'anònims.

Toñi Moreno es va quedar en xoc després de rebre la fatal notícia

Toñi va rebre la notícia de la mort de Verónica Forqué totalment sobresaltada. «No puc creure-ho de veritat, et trobaré a faltar tant amiga meva. El teu somriure etern, el teu desordre meravellós, la teva mirada de nena eterna», començava el seu 'post' de comiat.

«Quin dia més trist per a la cultura i per als que t'hem estimat molt», van ser les emotives paraules que va escriure Toñi Moreno tot just assabentar-se de la mort de Forqué.

La comunicadora andalusa confessava que es coneixien «des de fa relativament poc temps, li vaig trucar per fer una entrevista i vam connectar. Des d'aquell moment, vam començar a mantenir una estreta relació telefònica i parlàvem molt. Parlàvem de sentiments, del treball en aquesta etapa de la seva vida; una segona part diferent de la primera part de la seva vida», revelava Toñi a Instagram.