Laura Matamoros en un primer pla mirant a càmera

Laura Matamoros fa un gran sacrifici al cap de tres dies de donar a llum el seu fill Benjamín

La influencer ja és a casa amb el seu segon fill

Laura Matamoros ja s'està recuperant a casa després de donar a llum el seu segon fill en comú amb Benji Aparicio.

El petit Benjamín ha arribat al món després de mesos de patiment per a la influencer, que ha tingut una rectal final de l'embaràs força complicada. Les nàusees, els dolors lumbars, la manca d'energia i el cansament han estat alguns dels problemes que ha tingut aquests últims mesos.

La filla de Kiko Matamoros ha compartit a Instagram, on té més d'un milió de seguidors, la cara més amarga de la maternitat.

Laura Matamoros durant un acte promocional d'Iqos
Laura Matamoros ha reprès els seus compromisos professionals. | GTRES

No obstant això, ara que el bebè ja ha arribat al món, Laura no pot evitar mostrar l'enorme felicitat que sent. A més, ha tingut un part molt bo i ha estat atesa per grans professionals, a qui també ha donat les gràcies per la gran tasca que han fet.

«És preciós no, el següent. És igual que el Mati, però més moreno. No sabia que s'assemblarien tant, i he tingut molt bon part. Podria dir que m'encantaria tenir fills cada any, però no, no us espanteu, que no serà així», assenyalava la influencer en la primera publicació que va fer després de donar a llum.

Laura Matamoros reprèn la faceta d'influencer hores després de donar a llum

Tot i estar centrada a recuperar-se i cuidar Benjamín, Laura va continuar exercint la seva feina com a influencer al cap de poques hores de donar a llum.

La primera fotografia que va compartir a les xarxes va servir per a donar la benvinguda al bebè i mostrar una estampa familiar molt bonica  des de l'habitació de l'hospital.

Laura i Benji, que van decidir donar-se una nova oportunitat quan van saber que serien pares per segona vegada, es mostren molt feliços davant la càmera.

Laura Matamoros i Benji Aparicio durant unes vacances a Eivissa el 2020
Benji Aparicio i Laura Matamoros s'han donat una nova oportunitat a l'amor. | GTRES

A més, la influencer ha compartit amb els seus seguidors unes flors precioses i una dedicatòria molt tendra que va rebre per part de la seva parella quan va tornar a casa.

«Ja som a casa. Gràcies a tu, per donar-me els dos millors regals que et pot donar la vida.
Dues vides ja, dos fills que seran nostres per sempre», escriu Laura a lnstagram molt emocionada.

Però més enllà de compartir els primers moments que ha viscut amb el petitó de la família, Laura també ha reprès alguns compromisos professionals. Això sí, des de casa.

Ni descans ni baixa de maternitat: Laura Matamoros ja torna a la feina des de casa

La professió d'influencer no entén de baixes de maternitat, i la filla de Kiko Matamoros n'és conscient. I és que el fet d'haver estat mare per segona vegada genera més interès en les publicacions que fa i, per tant, fa que guanyi més diners.

Com que és autònoma, Laura ha de treballar si vol seguir generant ingressos, tot i que amb la facilitat de poder crear contingut des de casa seva.

Aprofitant una estona de tranquil·litat, Laura ha promocionat una crema que l'ajuda a tenir la pell «hidratada i suau».

Amb aquesta petita promoció, la jove ha demostrat que no està disposada a renunciar a la feina i que seguirà compatibilitzant la vida professional amb la familiar. Cosa que no serà gaire senzilla amb dos fills tan petits a casa.

«Se m'ha fet una mica difícil el tema del Mati i el bebè. El Mati encara no és conscient que no pot cridar i que cal fer les coses a poc a poc», explicava a través d'Instagram mentre passejava amb el nounat.