Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la reina Letícia

La reina Letícia ha aconseguit domar al seu marit Felip utilitzant una sola frase

S'ha especulat molt sobre el fort caràcter de la monarca

Molt s'ha parlat sobre que la reina Letícia imposa el seu fort caràcter des que va arribar a la Zarzuela.

Tant és així, que són nombrosos els testimonis sobre la necessitat imperiosa que sent de controlar-ho tot al seu voltant. I en aquesta combinació podem incloure tant el seu marit, com les filles, que ha educat amb mà de ferro.

De fet, a la dona del rei Felip se la coneix per ser una dona molt amable i educada, però amb un temperament una mica complicat que acaba sortint a lluir en els moments més insospitats.

La reina Letícia Ortiz.
La reina Letícia | GTRES

Bona prova n'és l'enfrontament que protagonitzava amb la seva sogra, la senyora Sofia, durant la missa de Pasqua de fa uns anys. I és que Letícia volia evitar tant sí com no, que l'àvia de les seves filles es fes una foto amb Elionor i Sofia.

Un moment de tensió que va tenir una gran repercussió mediàtica i que posava de manifest el que molts ja portaven comentant des de fa temps: «quan Letícia s'enfada, tremola Zarzuela».

La reina consort tampoc va tenir problema a enfrontar-se al seu sogre, Joan Carles, per seguir amb la seva professió de periodista, cosa en què l'emèrit no estava d'acord.

Finalment, no va poder aconseguir-ho, a causa dels compromisos reials, ja que la principal figura de la família Borbó es va imposar.

La família reial d'Espanya
Letícia té mà dura | Casa Real

Letícia també ha protagonitzat algunes desavinences amb els seus empleats, com el que va tenir lloc durant un acte públic. En anar a saludar els presents, no es va adonar d'un esglaó i gairebé cau a terra.

Així, no va dubtar a cridar-li l'atenció en públic al guardaespatlles que l'acompanyava: «No m'has avisat de l'esglaó, gairebé caic», li deia amb severitat.

Tot i això, queda clar que Letícia ha sabut guanyar-se el seu lloc i és innegable la gran feina que ha exercit dins de la família reial.

Una cosa en què es reafirmava la periodista Pilar Eyre: «Res queda d'aquella núvia menyspreada pel sogre, enfrontada a les cunyades, que es va haver d'obrir pas a cops de colze en una família desestructurada i egoista».

La reina Letícia calla el seu marit amb una frase contundent

Més forta que mai, la mare de la futura hereva al tron espanyol s'ha convertit en una dona segura i ha deixat enrere els problemes i els inconvenients del passat.

De fet, fins i tot la seva relació de parella amb el rei Felip passa pel seu millor moment, malgrat haver afrontat diverses crisis en el passat. Algunes de les quals van resultar molt evidents, ja que arribava a evitar les reunions familiars i passava molt de temps pel seu compte sense que ningú sabés del seu parador.

La reina Letícia i el rei Felip VI
La frase de Letícia per dominar a Felip | GTRES

I encara que el seu caràcter s'ha suavitzat força en els darrers anys, no dubta a imposar l'ordre a casa seva.

«És honrada, inflexible amb les faltes alienes, odia la hipocresia i està bolcada en l'educació de les filles», la defineix Eyre.

La periodista fins i tot assegura que la monarca té una frase molt peculiar amb què posa fi a les discussions amb el seu marit: «Matxo, és el que hi ha», assegura que li diu al seu marit sense tremolar-li el pols.

Petits malentesos que demostren que són un matrimoni com qualsevol altre, que té els seus més i els seus menys.

Tot i això, la reina portaria arrossegant aquesta faceta de la seva personalitat des de la seva època de periodista.

«Havia de portar-ho tot preparat i sota control. Saber qui estava darrere de cada càmera, quins plans tindria».

«Recordo una vegada que l'editor li va demanar que donés una volta a una entrada que havia escrit. Va estar hores fins que va aconseguir que sortís perfecta. Podia repetir una mateixa entradeta vint vegades. El pèl, el maquillatge, tot havia de ser perfecte».