Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Ana Rosa Quintana

Álvaro, el fill gran d'Ana Rosa Quintana, confirma els rumors

Ana Rosa Quintana guanya als Tribunals

Tot es remunta a la sentència interposada per Ana Rosa Quintana al portal Diario Gol per intromissió il·legítima en el dret d'imatge i vulneració d'honor després d'uns titulars enganyosos.

La col·laboradora els va dur directament als tribunals de la mà del seu fill Álvaro Rojo, a qui vam poder posar cara després de la victòria.

El fill d'Ana Rosa Quintana, després d'estar amagat de tots els mitjans de comunicació i els focus, va sortir a la llum sense desitjar-ho.

I és que fins i tot al casament vam poder veure una celebració d'allò més íntima i personal. Álvaro mai no ha volgut estar en mig de la popularitat dels seus pares, per la qual cosa sempre s'ha intentat allunyar el màxim possible.

El fill més amagat d'Ana Rosa Quintana

Álvaro, de 36 anys, s'ha mantingut en un segon pla durant tots aquests anys televisius d'Ana Rosa Quintana.

Es tracta d'un advocat expert en Dret Penal, Penitenciari i Compliance a qui mai no li han importat gens ni mica els focus. Tot i la popularitat dels seus pares, ha anat esquivant les càmeres.

Tot això, fins i tot quan es va casar amb Ana Villarrubia i Ana Rosa Quintana va assistir a la cerimònia. A més, l'any 2016 vam poder veure gràcies a les xarxes socials de la seva parella, escriptora i psicòloga, el seu viatge al Japó. Una escapada per visitar la cultura del país i gaudir d'uns dies de vacances.

Fotomuntatge d'Ana Rosa Quintana i el seu fill Álvaro Rojo.
Ana Rosa Quintana ha intentat no mostrar el seu fill. | CatalunyaDiari
 

El fill d'Ana Rosa Quintana no té ni ha tingut cap xarxa social i tot per protegir de la millor manera possible la seva privadesa.

La vida més íntima del fill d'Ana Rosa Quintana

Álvaro es va casar l'any 2016 amb la seva parella a la finca familiar, concretament parlem de Jarandilla de la Vera, ubicada a Extremadura. Una celebració d'allò més íntima a què van poder assistir grans coneguts i amics de la presentadora, com és el cas de Joaquín Prat.

A més també altres amics d'Ana Rosa Quintana com ara Alessandro Lequio, amb la seva dona María Palacios, Beatriz Cortázar o Rosa Villacastín, entre d'altres.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana haurà d'esperar per ser àvia. | MEDIASET
 

De moment, no han decidit tenir fills, per això Ana Rosa Quintana haurà d'esperar uns quants anys més per poder ser àvia. Actualment són tres a casa i és que el seu gos anomenat Trotski ja és un més de la família.

La sentència mai viscuda

Si analitzem la sentència una mica més de prop, podem veure diverses coses. L'equip legal d'Ana Rosa Quintana va poder adjuntar a la seva demanda fins a vint titulars que eren falsos. Uns titulars que no s'ajustaven gens amb la realitat.

Algun exemple: «Ana Rosa Quintana o 'L'amic especial' que amaga un secret bomba», «Ana Rosa Quintana escorxa Maria Teresa Campos i hi ha vídeo», «Punyalada a Ana Rosa Quintana».

Imatge d'Ana Rosa Quintana.
Ana Rosa Quintana va adjuntar diversos titulars falsos. | GTRES
 

«La infidelitat d'Ana Rosa Quintana que posa Telecinco potes enlaire» o «L'embolic de llit secret d'Ana Rosa Quintana (i prohibit) amb un VIP d'Espanya», entre d'altres.

A la sentència del 16 de març, el jutge rebutjava el recurs de Diario Gol. Es va obligar el seu editor a pagar una multa de 60.000 €. A més, això sí, d'assumir els costos del procés judicial i, sobretot, esborrar cada notícia enganyosa.

Després d'això, havia de compartir durant 59 dies la decisió de la sentència a través de la seva web i a les xarxes socials. El nombre exacte de dies que van estar els articles a Internet.