Primer pla de David Cantero

David Cantero explica com l'anomenen en la intimitat i crea impacte

David Cantero no s'esperava que la seva companya l'anomenés així

David Cantero és un presentador conegut per tots. Va començar a Televisión Española i ara ja fa anys que presenta Informativos Telecinco. És un periodista que es caracteritza pel seu rigor i professionalitat a l'hora d'explicar les notícies. La veritat és que David Cantero és un dels presentadors més estimats de la professió. Cada dia s'asseu davant de la pantalla amb la seva companya Isabel Jiménez.

De vegades succeeixen certes anècdotes que no passen desapercebudes per al públic que segueix Telecinco cada matí. Certs errors sorgeixen en ple directe i cal tirar endavant com bonament es pot, tal com ha fet una companya del comunicador. Parlem d'una dona que no és nova en aquests combats, fa molts anys que és una cara visible a la cadena de Fuencarral.

David Cantero assisteix al lapsus de la seva companya en ple directe

David Cantero i Verónica Dulanto han protagonitzat un moment curiós quan la presentadora suplent del programa Ya es mediodía ha donat pas al presentador d'informatius cap a les tres de la tarda. La veritat és que aquest dimarts no hi havia Joaquín Prat al capdavant d'aquest espai. En ocasions anteriors, Miquel Valls havia rellevat el presentador quan havia estat absent, però ara ha estat Dulanto qui s'ha posat al capdavant.

«I ara els deixem amb Ya es mediodía. S'hauran adonat vostès que Joaquín Prat s'ha agafat uns dies, que necessitava descansar i són molt merescuts. Avui ho presenta Verónica Dulanto», explicava Ana Rosa Quintana als seus espectadors fa un parell de dies. Amb tot, la presentadora ha estat reubicada després que En el punto de mira fos cancel·lat fa uns dies. La coneguda presentadora tornava a Telecinco després de conduir Ya es verano.

Verónica Dulanto
Verónica Dulanto s'equivoca en directe. | @VERONICADULANTO

El presentador d'informatius no s'ho creia després de l'error comès

Això sí, aquesta no és la primera ocasió en què veiem la companya de David Cantero conduint Ya es mediodía. Quan Sonsoles Ónega, expresentadora del programa, s'agafava uns dies de vacances, Dulanto i Marc Calderó estaven al capdavant d'aquest espai.

El que ha passat aquest dimarts just abans de començar Informatius Telecinco ha estat un 'voldria fondre'm' en tota regla per a Dulanto. «Bé, marxem, ja ens hem quedat sense temps. Us deixem amb David Quintero», expressava la presentadora, que s'havia equivocat de ple amb el cognom del seu company de cadena.

Només ser conscient de l'error que havia comès, ho ha corregit i ha dit ràpidament el cognom. Això sí, el que ha passat ha estat certament cridaner perquè Miguel Ángel Nicolás ha volgut solucionar l'error avisant la seva companya. Tanmateix, amb els nervis, aquesta ha tornat a dir malament el nom de David Cantero.

El sobrenom sense èxit que deixa per terra una figura de Telecinco

«És que m'embolica», ha dit visiblement nerviosa la copresentadora de les gales de Nadal de Mediaset. «Us deixem amb David Cantero i Isabel Jiménez», tancava finalment la presentadora, que ja no sabia on ficar-se després d'aquest lapsus tan inexplicable.

Ni David Cantero ni la mateixa Isabel Jiménez han fet cap menció sobre això i han decidit que aquesta passés el mal tràngol de la manera més discreta possible. Han començat amb el sumari d'Informativos Telecinco com fan cada dia de dilluns a divendres.