Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de perfil d'Antonio David Flores

Antonio David Flores respon amb una fotografia a les acusacions de Rociíto

Antonio David torna a deixar clar de quin costat està la seva filla

Antonio David Flores segueix demostrant que roman aliè als atacs de la seva ex, Rocío Carrasco. De fet, sembla que prefereix enfrontar-s'hi als jutjats i ni es molesta a entrar al joc.

Així mateix, no ha trigat a refer la seva vida i queda clar que està molt feliç amb la seva xicota, Marta Riesco. Tot i que fa mesos la parella afrontava moltes crítiques després de sortir a la llum la seva relació, actualment les aigües s'han calmat força.

Imatge de Marta Riesco i Antonio David Flores posant a un 'photocall'
Marta Riesco i Antonio David Flores posant a un 'photocall' | GTRES

És més, no perden l'oportunitat de presumir el seu amor i fins i tot Rocío Flores sembla haver-se adaptat ja a la seva nova vida. I encara que des d'un principi a la filla d'Antonio David li costava acceptar la relació, sembla que finalment ella i Riesco es troben en un bon punt.

Tot al contrari de la situació que afronta amb Olga Moreno, de la qual s'ha distanciat molt després de saber-se que està sortint amb qui va ser el seu representant, Agustín Etienne.

Imatge de Rocío Flores posant a un 'photocall'
Primer pla de Rocío Flores a l'estrena juntament amb el seu pare | GTRES

«La nostra relació no està al millor moment, però no és la primera vegada que Rocío s'enfada amb mi», donava a entendre l'empresària. Tanmateix, Olga confia que la relació amb Ro Flores millorarà i tornarà a ser abans.

A banda d'això, recentment, tant Antonio David com la seva noia apareixien al 'photocall' de l'estrena del Circ del Sol a Madrid. I ho feien acompanyats per Rocío, que tot i que evitava posar amb el seu pare, deixava veure la bona sintonia que hi ha entre ella i Marta.

Antonio David Flores continua comptant amb el suport de la seva filla

«Amb el temps m'he adonat que el millor és desitjar el millor a tothom», assenyalava la noia. Aquest es tracta d'un nou cop per a Rociíto, que veu la seva filla més unida que mai l'home que més mal li ha fet.

Això, sense comptar que Carrasco també declarava la guerra a Riesco després que la reportera tragués a la llum certa trucada que havia existit entre totes dues.

En concret, Marta l'acusava d'haver-se posat en contacte amb ella després d'anunciar la seva ruptura amb Antonio David per treure'n profit i oferir-li feina. Una manera de guanyar-se la seva confiança per posar-la en contra de l'exguàrdia civil.

Primer pla d'Antonio David Flores
Antonio David Flores està molt feliç amb la nova vida | GTRES

Aquest escàndol costava a la reportera molts disgustos, arribant a patir atacs d'ansietat per l'assetjament rebut. I és que Carrasco negava completament que aquesta trucada hagués existit, mentre que la col·laboradora de Telecinco insistia que tenia proves que encara no ha aportat.

Mentrestant, la dona de Fidel Albiac continua oferint detalls sobre l'infern que va viure al costat del seu ex i fins i tot recorre a testimonis que poden validar el seu testimoni.

L'últim a parlar ha estat Tony Rodríguez, l'exguardespatlles de la filla de Rocío Jurado que va presenciar de primera mà els maltractaments d'Antonio David Flores.

Foto de Marta Riesco i Antonio David Flores al photocall d'Starlite.
Marta Riesco i Antonio David Flores al 'photocall' del concert de Leiva | GTRES

«He vist a l''ésser' faltar-li al respecte psicològicament moltes vegades», revelava. «Ell era molt prepotent i la tenia dominada. Ell sempre volia passar per sobre», afirmava.

«La insultava, de vegades també l'agafava del braç i la sacsejava. Quan veia que alguna cosa no li quadrava es ficava amb ella. Davant meu l'ha anomenat filla de p*** i li ha dit coses fortes», reconeixia.

Unes duríssimes acusacions que tornen a deixar per terra la imatge del pare de Rocío i David Flores. «Era freqüentment. No és com quan discuteixes amb la teva parella i després te'n penedeixes. Era continuat», afegia sobre les discussions de les quals va ser testimoni.