Imatge de Shakira.

Shakira rep una última hora de l'hospital que pot fer canviar els seus plans

La cantant rep la notícia just l'endemà del comunicat on s'assegurava que els fills de Piqué i Shakira se n'anirien a Miami

Shakira fa un 2x1. Hores després que Shakira i Gerard Piqué anunciessin a través d'un comunicat conjunt que havien arribat a un acord per la custòdia dels seus fills, ara l'artista internacional torna a estar d'actualitat. 

I ho està, bàsicament, per una notícia que feia molt de temps que esperava: el seu pare ha rebut l'alta hospitalària. William Mebarak, de 91 anys, ha estat donat d'alta de la clínica Teknon-Quirón de Barcelona i a hores d'ara ja és al domicili de Shakira a Esplugues de Llobregat. La notícia ha estat avançada per Semana

El pare de l'artista hi havia ingressat el passat 22 d'octubre i no va ser fins ahir que va poder retornar a casa. Els motius de la seva hospitalització, però, continuen sent a hores d'ara tota una incògnita. 

Unes últimes hores frenètiques

Shakira i Piqué; Piqué i Shakira. La parella continua a l'ull de l'huracà. El futbolista i la cantant es van separar el passat mes de juny, però des d'aleshores les seves vides han patit un gir radical. 

Gerard Piqué s'ha jubilat del món del futbol i ja té una nova parella. Shakira, per contra, s'ha centrat en la seva carrera professional (treient dos hits). Tot i això, el passat dimarts la parella sorprenia assegurant que s'havia arribat a un acord per la custòdia dels fills. 

Piqué, carta blanca

I és que segons l'acord al qual han arribat Piqué i Shakira, el ja exfutbolista podrà visitar els seus fills sempre que vulgui. Milan i Sasha ja no acabaran el curs a Catalunya i se n'aniran a viure a Miami, als Estats Units, després de Nadal. 

Segons l'acord que han firmat, Gerard Piqué podrà visitar-los sempre que vulgui. Una notícia que té tot el sentit del món, després que el jugador anunciés la seva retirada prematura del futbol. 

Els plans de Gerard Piqué, de moment, passen per anar-se'n ja de vacances. Després, però, caldrà veure què passa amb el seu futur i saber si, com s'assegurava des d'Andorra, s'instal·la definitivament al País dels Pirineus per a allunyar-se de la pressió mediàtica.