Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rafa Nadal.

La primera foto del bebè de Xisca Perelló i Rafa Nadal confirma els rumors

Xisca Perelló apareix per primera vegada amb el bebè

Xisca Perelló, esposa del tennista Rafa Nadal, va donar a llum el darrer 8 d'octubre en un centre mèdic de Palma de Mallorca. Un nen molt desitjat que porta el nom del pare, Rafael. Encara que al part no hi va haver complicacions, Xisca va haver de ser ingressada unes setmanes prèvies al part, concretament a la setmana 31 de gestació.

Tercer aniversari de casament

Rafael i Xisca van contraure matrimoni l'octubre del 2019 després d'un llarg festeig de 15 anys. La boda es va celebrar a la terra natal de la parella, a la finca Sa Fortalesa de Pollença (Mallorca), que va ser blindada per protegir la discreció per la qual la parella és coneguda.

A la cerimònia van acudir familiars de la parella, amics com ara Carlos Moyá o Feliciano López i figures conegudes, per exemple, els reis emèrits: un total de 205 assistents que hi van deixar el mòbil abans d'accedir a l'esdeveniment. Els cuiners Maca de Castro i Santi Taura van ser els responsables d'elaborar la part gastronòmica.

La núvia va triar per a aquesta data tan assenyalada dos vestits de Rosa Clará: un disseny d'alta costura amb estil delicat, falda fluida, cos amb transparències, d'escot caixa i màniga llarga amb encaix francès, compost per motius gràfics i detalls de flors. Una fina i delicada cua donava continuïtat al vestit escollit.

Primer pla de Xisca Perelló.
Xisca Perelló treballa amb la seva sogra. | GTRES

Xisca Perelló ben discreta

Nascuda el 1988, Xisca és filla de l'empresari immobiliari mallorquí Bernat Perelló i María Pascual. A la seva infància va compartir pupitre amb la germana de Rafa Nadal, Maribel. La jove va estudiar Direcció i Administració d'Empreses i Economia a la Universitat de les Illes Balears i va fer les pràctiques al departament de Comunicació d'Endesa.

La seva primera feina va ser a l'estand de Mapfre durant la Copa de Rei de vela. Després, es va mudar a Londres per especialitzar-se en Patrocini i Màrqueting Esportiu. És una dona discreta que no té xarxes socials i mai no acudeix a 'photocalls'. Li agrada gaudir del seu cercle més proper en la intimitat, allunyada del focus mediàtic.

Actualment treballa a la Fundació Rafa Nadal com a Directora d'Integració Social i enfocada al treball solidari de l'empresa. A la mateixa entitat treballa amb la seva sogra, Ana María Parera, amb qui acudeix sempre a veure els partits de tennis del seu marit. Totes dues, sogra i nora, presumeixen d'una relació molt bona des que la Xisca va començar a sortir amb Rafa Nadal.

Seguidora del marit

És habitual veure Xisca com a espectadora a cada partit de tennis que juga Rafa Nadal. Des de la grada anima el seu marit, celebra les victòries i pateix amb les derrotes. La jove n'és el suport més incondicional, sempre ha estat al costat de Rafa quan rep trofeus i en els moments en què s'ha hagut de retirar per lesió.

Rafa Nadal ha aconseguit 92 títols al llarg de la seva carrera esportiva. Triomfs nacionals i internacionals que compten amb el reconeixement a escala mundial del tennista. Xisca, sempre en un discret segon pla, ha estat al costat del seu marit en tot moment.

Fotomuntatge de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
Rafa Nadal i Xisca Perelló veuen sortir a la llum les fotos del seu bebè. | GTRES

El naixement del seu fill

Si alguna cosa ha marcat tant la trajectòria professional de Rafa com la relació amb Xisca és la discreció. La parella centra els seus esforços per mantenir la privacitat, i més ara que ha nascut el seu primer fill. De l'embaràs se'n va tenir notícia en filtrar-se unes fotografies de Xisca a bord d'un vaixell, imatges que no podien negar l'evidència.

Fa anys, el tennista va declarar el següent en una entrevista a Vanity Fair: «Entenc que la discreció és el millor per a mi i per a ella. Altrament, es converteix en tot un espectacle innecessari i incòmode». Unes paraules que confirmen que la parella vol conservar la seva intimitat al màxim, i més ara que ha nascut el seu fill.

Recentment, s'han publicat les primeres imatges del bebè als braços dels pares. Una situació incòmoda per a Xisca i Rafa, que de segur volen evitar. Unes fotos robades per les quals, si hagués estat exclusiva, s'hauria pagat una suma important de diners.