Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rosa Benito

Rosa Benito explica per què no deixen que la seva filla visqui fora d'Espanya

Rosa Benito té clar que Chayo travessa una etapa molt complicada

Rosa Benito es desviu pels seus quatre fills, a qui fa costat i ajuda de manera incondicional. Precisament per aquest motiu, ara està centrada a cuidar i fer costat a la seva filla, Chayo Mohedano. I és que aquesta està patint perquè no la deixen viure tranquil·la a Espanya.

Ara sabem el motiu. La raó és que rep constantment una llarga llista de crítiques i atacs tant professionals com personals. La majoria d'aquests, a més, els envien per  opinions i 'pulletes' que llança de forma freqüent cap a la seva cosina, Rocío Carrasco.

Rosa Benito, el gran suport de Chayo Mohedano

L'exdona d'Amador Mohedano sap que la seva filla està passant-ho malament després de filtrar-se a les xarxes una imatge 'pujada de to' d'ella. Ella l'havia penjat a la plataforma per a adults OnlyFans, on guanya diners amb les subscripcions dels seus seguidors.

Aquesta situació té Rosario afectada, i per això Rosa ha decidit estar al seu costat. Així, no ha dubtat a viatjar fins a Nova York per donarli suport durant la gira que està fent pels Estats Units.

Fotomuntatge de Chayo Mohedano amb la seva mare Rosa Benito
Rosa Benito ha viatjat als Estats Units per estar al costat de Chayo | GTRES

Totes dues han optat per compartir imatges a Instagram on se les veu juntes i somrients per la 'Gran Manzana'. Aquest ha estat el cas de Benito, que ha sorprès els seus seguidors amb diverses fotografies i vídeos per aquesta urbs. Una d'elles, en què mostra diversos instants amb la seva filla, l'ha acompanyat del text següent: «Estic vivint moments meravellosos amb tu, Rosario».

«Amb mi no pot res del mal que em volen fer, del que em vulguin dir ni de com em posin... Com a filla ets meravellosa i com a mare molt millor». Unes paraules que Chayo ha respost dient: «Quina meravella estar vivint això juntes».

És més, la cantant a Twitter també ha publicat diferents moments amb Rosa. Amb ells ha escrit: «Viatges que deixen records inesborrables i irrepetibles. Gràcies, mama, per estar amb mi sempre».

Rosa Benito, perplexa davant dels atacs rebuts

L'excol·laboradora de Sálvame ha vist que les seves publicacions a Nova York no han deixat indiferents els seus seguidors. Per això, molts han desitjat el millor a ella i a la seva filla, alhora que els han demanat que gaudeixin al màxim de l'experiència.

Tot i això, Rosa ha pogut reiterar novament per què a Chayo i a ella mateixa no les 'deixen viure'. Han rebut nombrosos comentaris en contra demanant-los que no tornin a Espanya. Tot perquè hi ha molts internautes que estan farts que ataquin Rocío Carrasco, que demandarà la seva tieta per una de les acusacions que li ha fet.

Així, les últimes publicacions de totes dues han aconseguit que se'ls deixin missatges com aquests: «Hauríeu de quedar-vos allà per sempre», «Ximpletes a Nova York» i «Ridícules és poc».

Imatge de Rosa Benito i Chayo Mohedano.
Rosa Benito i Chayo Mohedano estan rebent diverses crítiques | CatalunyaDiari

En aquesta mateixa línia trobem: «De viatjar amb 'La más grande' a viatjar amb una cantant de dutxa i karaoke hi ha un abisme» i «Algun dia la vida t'ho tornarà, Rosa. Jo crec que ja ho està fent, molt de 'postureig' però res més. Esteu pelades i l'enveja és molt dolenta».

Sense oblidar-ne d'altres com «El que us està passant ara es diu karma. Tant que deia Amador que Rocío no sabia ni rentar-se les calces, doncs mira, a la teva l'han enxampat amb les mans al pot» i «Com us ha descobert a tots Carrasco».

«M'alegro d'això i de saber que el que dèieu era tot una mentida, tot per la pasta i per fer-li mal a ella, perquè la seva mare la va deixar com a hereva universal. Mare meva, que dolenta que és l'enveja i que dolents que són els diners».