Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Álvaro de Luna.

Álvaro de Luna rep un missatge de Risto Mejide i es prepara per al pitjor escenari

Álvaro de Luna, testimoni de la dura indirecta del català a la 'influencer' des de 'Got Talent'

Durant aquestes últimes setmanes, Álvaro de Luna s'ha convertit en un dels protagonistes del moment. I és que des que van sortir unes imatges força comprometedores d'ell fent-se un petó amb l'exdona de Risto Mejide, Laura Escanes, el cantant no ha deixat d'estar al focus d'atenció.

Tots els mitjans estan desitjant conèixer tots els detalls de qui podria ser la nova parella de moda. Tanmateix, fins ara, cap dels dos ha confirmat o ha desmentit si mantenen una relació sentimental.

D'altra banda, la tercera persona implicada en aquesta història, Risto Mejide, segueix sense voler entrar a la polèmica que es va generar quan va sortir a la llum la notícia de la seva separació amb la 'influencer'.

Tot i això, encara que tot sembla indicar que el presentador està disposat a oblidar tot aquest embolic, la veritat és que l'última cosa que ha fet a Got Talent ha deixat força clar que no és així.

Primer pla d'Álvaro de Luna.
Álvaro de Luna, sense paraules després de sentir el comentari de l'exparella de Laura. | GTRES
 

Risto Mejide torna a fer referència a la seva exparella

Va ser la setmana passada quan Álvaro de Luna va passar a ser un dels homes més buscats del moment. El seu suposat idil·li amb Laura Escanes va ser el motiu principal. I és que la revista Lecturas va filtrar unes imatges en què apareixia el músic molt afectuós amb la catalana.

Tots dos apareixien abraçats i fent-se petons a Tenerife, el lloc on estaven gaudint d'unes breus vacances. Com era evident, immediatament, tots els mitjans es van centrar a la suposada parella amb l'objectiu d'aconseguir informació.

Alhora, també Risto Mejide va començar a ser al focus mediàtic, ja que suscitava interès conèixer quina era la seva opinió sobre això. Això sí, pel que sembla, el col·laborador no està disposat a fer declaracions. No obstant això, sí que va deixant anar algun missatge públicament pel que fa a la mare de la seva filla Roma.

La gala de Got Talent que es va emetre la setmana passada va ser enregistrada fa uns mesos, un període de temps que coincideix amb quan el català i la 'influencer' vivien una crisi de parella.

Arran de l'actuació de Dimensión vocal, un dels grups musicals que està participant en l'exitós concurs de Telecinco, Álvaro de Luna va ser testimoni del comentari que va fer el presentador als membres de la banda. Sens dubte, un missatge que ara agafa més sentit perquè és una indirecta molt clara a la 'influencer'.

«Estic agraït per l'homenatge de la cançó A mí me gustan mayores. M'ha agradat la cançó, ho he sentit molt. Gràcies», deia, sorprenent tots els presents. «És un espectacle original i això ja és molt», prosseguia.

Per descomptat, un comentari que ara té més rellevància perquè res no feia presagiar de com acabaria aquesta història d'amor. Ara tot sembla indicar que tots dos estan refent la seva vida per separat: Laura Escanes amb la seva nova il·lusió, Álvaro de Luna, i el català, en solitari.

Primer pla de Risto Mejide.
El presentador va amagar com anava la seva relació amb la xicota d'Álvaro de Luna. | Europa Press
 

Álvaro de Luna i Laura Escanes fan un pas més en la seva relació

D'altra banda, tant Álvaro de Luna com la 'influencer' estan fent parlar més del compte perquè acaben de fer un pas molt important en la seva relació. I és que Semana ha publicat unes imatges en què es veu la catalana acompanyada del músic a casa seva.

Com ha explicat aquest mitjà, la parella ha estat vista passejant per Madrid i han estat enxampats en una luxosa urbanització d'un municipi al nord de la capital. Sens dubte, tot sembla indicar que la relació entre ells dos va per bon camí per la decisió tan important que haurien pres.