Primer pla d'Olga Moreno somrient molt feliç

Olga Moreno envia un seriós avís sobre el germà de Rocío Flores

Rocío Flores defensa el seu germà perquè sap que ho passa malament

Rocío Flores està molt preocupada pel seu germà David, que continua enmig del conflicte familiar. El jove ho ha passat força malament, sobretot després del divorci del seu pare i Olga Moreno, a qui considera gairebé com una mare. Era l'empresària la que es quedava a càrrec de David Flores després que cadascú decidís seguir el seu camí.

Primer pla de David Flores Carrasco.
David Flores Carrasco sap quina relació té el seu pare amb la seva xicota. | Europa Press
 

Una cosa que ha molestat força Rociíto, que no entén per què el seu fill s'ha de quedar amb la dona que tant odia. I més quan ella és la seva mare, que fa anys que l'espera.

Era el 2016 quan el camí de tots dos se separava per sempre. Després de passar l'estiu a Màlaga amb el seu pare i la seva germana, Rocío Flores, David havia de tornar a casa al setembre.

Captura d'una story d'Olga Moreno.
Captura de les històries d'Instagram d'Olga Moreno amb Rocío, David i Lola Flores a la fira de Màlaga. | Instagram: @olgamorenooficial
 

Just per assistir al casament de Carrasco amb Fidel Albiac, tot i que, quan va arribar el moment, el jove no es presentava i tampoc no ho feia després.

Una cosa per la qual Rociíto presentava una demanda contra el pare del seu fill. «El pare va sol·licitar a la mare que el menor, David, passés els dos mesos d'estiu amb ell», es pot llegir en aquest document. «La mare va accedir amb la creença que el pare lliuraria el menor al domicili matern a principis del mes de setembre».

Lamentablement, aquell dia no arribava «malgrat haver-ho sol·licitat ferventment». De fet, avui Rociíto continua sense tenir contacte amb el seu fill.

I no només això, sinó que ha d'anar a judici contra ell. El germà de Rocío Flores, que és dependent econòmicament, prenia la decisió de denunciar la seva mare per l'impagament de la seva pensió alimentària.

Rocío Flores sap que el seu germà ho està passant malament

A més, també l'acusava per abandonament de la llar familiar, tot i que Carrasco explicava a la seva docusèrie que havia estat Antonio David qui havia manipulat els seus fills.

«Jo m'he separat d'ell, he tingut dos fills, m'ha torturat durant vint anys i la conclusió ha estat endur-se els meus fills», es lamentava. «Se'ls ha endut dient durant vint anys que els nens no volien estar amb mi perquè no era una bona mare», assenyalava sobre això.

Foto d'Antonio David amb Rocío, David i Lola Flores, els seus fills.
Rocío Flores sempre està pendent dels seus germans. | Instagram
 

«Ara que ja se'ls ha endut i se'ls ha posat a Olga, ara els nens sí que volen tenir contacte amb mi». Rocío Flores canviava d'opinió públicament i fins i tot suplicava a la seva mare deixar de banda els conflictes i asseure's a parlar.

Entre llàgrimes, la noia decidia fer una crida i deixava les portes obertes a una possible reconciliació. Tot i això, Rociíto no confiava en les seves paraules, perquè tenia molt clar que la seva filla seguia un guió marcat pel seu pare.

Rocío Flores
Rocío Flores vol allunyar-se de les polèmiques. | MEDIASET
 

Per a ella, Antonio David sempre ha mantingut el mateix patró des del principi. «Els deixa amb Olga. Rocío és independent, el nen es queda amb ella. La dota d'una responsabilitat pública i diu que ella és la mare del nen».

«La fa creure que és ella la mare perquè aquest nen no té mare, perquè la seva mare no l'estima, no té cura d'ell, no li paga la manutenció, etc.», assegurava Carrasco.

«Que els he parit jo! Que pel cony que a ella li falta he parit jo als meus dos fills!», explotava dirigint-se directament a Moreno. «Aquesta cara que posa l'ésser quan li posen el documental, aquesta és la cara real. Aquesta és la cara que jo conec. Aquesta és la cara que jo no puc veure. Em fa por, em fa terror, perquè jo sé aquesta cara quina és».