Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Xisca Perelló

Xisca es gasta milions d'euros després de la primera foto del seu bebè amb Rafa Nadal

La parella pensa en el futur que els espera amb el seu fill

No hi ha cap mena de dubte que Rafa Nadal té una impressionant fortuna gràcies als seus títols i la seva brillant carrera com a tennista. I ara que s'ha convertit en pare per primera vegada amb la seva dona, Xisca Perelló, no pot ser més feliç.

El petit Rafael arribava al món abans del que s'esperava, a la setmana 37 de gestació i Xisca ha hagut de rebre moltes cures pel seu delicat estat durant l'embaràs.

Foto de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
El matrimoni està molt feliç amb l'arribada del seu fill. | Europa Press
 

De fet, Perelló passava molt de temps a l'hospital per precaució abans de donar a llum, una cosa que també tenia molt angoixat el tennista, que havia de continuar amb la seva estricta rutina.

Així ho confessava el mateix: «Són situacions de vegades més difícils de gestionar quan un és lluny de casa. Com sabeu, estic vivint una situació personal que és molt important per a mi. I he d'anar gestionant-ho tot. Per molt que sortissin segons quin tipus d'informacions a la premsa sobre l'estat de la meva dona, la meva dona està bé, ja ho deixo caure».

Xisca Perelló, la parella de Rafa Nadal, presenciant un partit a Wimbeledon, a Londres.
Xisca Perelló a Wimbeldon embarassada. | GTRES
 

Per sort, la història ha tingut un final molt feliç per a tothom i ara la parella mira el futur amb una gran il·lusió. Després d'anys vivint per l'esport que l'apassiona, Nadal reconeix que és el moment de fer un descans.

«Ara és moment de tenir el meu primer fill i confiar que tot surti bé. La vida personal sempre va davant de la vida professional», assenyalava.

Rafa acumula uns 92 títols en total, i s'estipula que només gràcies al Roland Garros es pot embutxacar prop de 20 milions d'euros.

Rafael Nadal i Xisca Perelló es fan un caprici després de l'arribada del seu fill

Per tant, ens fem una idea de la impressionant xifra a què pot pujar el seu patrimoni. Així, no sorprèn que el tennista decideixi fer-se uns merescuts capricis, com diversos cotxes d'alta gamma o un catamarà valorat en 5 milions d'euros.

Tot i això, davant l'arribada del seu petit, ningú dubta que les prioritats canvien i la parella ja pensa a oferir-li el millor. I ja han decidit autoregalar-se un cotxe impressionant: un Ferrari 458, que els permet gaudir a alta velocitat.

Rafa Nadal i Xisca Perello
Rafa Nadal ha aconseguit un gran patrimoni. | GTRES
 

D'altra banda, tot indica que criaran el nen a casa seva a Porto Cristo (Mallorca), de la qual ja ens han mostrat algun racó. Sobretot la cuina, on a Rafa li agrada posar a prova el seu talent de tant en tant, com mostra a les xarxes socials.

A més, no hi ha cap mena de dubte que el matrimoni disposa també de nombrosos espais on pot entrenar i aprofitar per posar-se en forma.

Abraçada entre Xisca Perelló i Rafa Nadal
Xisca Perelló i Rafa Nadal s'abracen després de la seva arribada de l'Open d'Austràlia | GTRES
 

 

De fet, molts també aposten pel seu fill, que pot seguir la reeixida carrera del seu famós pare quan creixi i qui sap si podria dedicar-se també al tennis.

Nadal anunciava fa poc que ja no lluita per ser número 1, sinó «per ser competitiu en tots els esdeveniments» que disputa. «Fa temps que lluitava per ser-ho i ja ho vaig aconseguir», al·legava sobre això.

I és que el seu fill ja s'ha convertit en la seva prioritat principal. «És curiós que ja el trobi a faltar coneixent-lo des de fa tot just tres setmanes», assenyalava molt emocionat durant una recent aparició en públic.

«Com tots els canvis a la vida, és una mica complicat, però afortunadament vivim envoltats de tecnologia i podem fer videotrucades en qualsevol moment». Un nou repte per al tennista i la seva dona, criar el seu fill, el petit Rafael.