Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Isa Pantoja.

Isa Pantoja i el vídeo que mostra el millor del seu embaràs

Isa Pantoja ha compartit a les xarxes socials un vídeo molt revelador

En els últims mesos, Isa Pantoja ha decidit passar desapercebuda per als mitjans de comunicació. La filla d'Isabel Pantoja va optar per abandonar la televisió en un intent d'esquivar totes les polèmiques en què s'estava veient embolicada.

Tot i això, ella millor que ningú sap que la seva família sempre és un tema de conversa i les últimes setmanes no han estat gens fàcils per a ella.

Isa ha viscut uns dies d'allò més convulsos després del cop tan dur que va patir el seu germà Kiko. La noia s'ha refugiat en la seva parella, Asraf Beno, per intentar suportar tot l'huracà mediàtic. I és que ell s'ha convertit en un dels pilars fonamentals de la filla d'Isabel Pantoja.

Fa més de 3 anys que la parella està junta i en tot aquest temps els rumors d'un possible embaràs no han deixat de circular. Isa Pantoja té clar que ell és l'home de la seva vida. Fa poc, han deixat caure que molt possiblement això passarà abans del que creiem.

Isa Pantoja, més enamorada que mai

Isa Pantoja i Asraf han demostrat que totes les especulacions sobre la seva relació són això, rumors. Des del primer moment que es va forjar la parella els han sorgit molts detractors. Molts apuntaven que el model estava amb ella amb l'única finalitat de guanyar fama i popularitat.

Imatge d'Asraf Beno i Isa Pantoja abraçats
Isa Pantoja ha trobat en Asraf Beno l'home de la seva vida. | Europa Press
 

Encara que tot apunta que això no és així, una prova d'això són els gairebé 4 anys de relació. Només cal donar una ullada a les seves xarxes socials per comprovar que s'estimen i que no poden passar gaire temps separats.

Fa uns dies, la parella celebrava una mena de lluna de mel anticipada. Tailàndia ha estat el destí triat per tots dos, on han gaudit al màxim del país asiàtic. Molt probablement aquest viatge haurà estat una escapada per poder desconnectar de tota la pressió mediàtica de la família i centrar-se en ells.

Foto d'Isa Pantoja.
Isa Pantoja ha decidit abandonar la televisió després de les últimes polèmiques. | Europa Press
 

A la tornada, Isa Pantoja s'ha tornat a posar al capdavant de totes les seves obligacions. I és que, encara que la noia estigui desvinculada de la televisió, té molts maldecaps. Ara mateix, està immersa en els preparatius del seu casament amb Asraf.

Isa Pantoja i Asraf es pronuncien sobre el tema de l'embaràs

Però si hi ha un tema que fa temps que circula amb molta força és si Isa decidirà ampliar la família amb Asraf. Tots dos han confirmat que en tenen ganes.

I en un recent vídeo de TikTok d'Asraf, el model apareixia amb Isa amb una emoticona d'embaràs. Tots dos actuaven d'una forma molt sorpresa i amb molta complicitat.

Pla mitjà d'Isa Pantoja a un plató de Telecinco
Isa Pantoja ha confirmat que li agradaria tornar a ser mare. | Telecinco
 

Molts usuaris assenyalaven que possiblement aquest seria un avís d'allò que vindrà. L'últim cop que Isa es va pronunciar públicament sobre el tema de l'embaràs va deixar clar que seria quan acabés la carrera.

«Albertito ja té 8 anys, m'hauria agradat que fos abans i que no hi hagués aquesta diferència d'edat, però ja està. És una cosa que vull i Asraf també, ho tenim parlat. Però almenys quan acabi la carrera, en dos anys», confirmava la noia.

D'altra banda, Asraf també va deixar constància del seu desig de convertir-se en pare: «M'encantaria tenir fills. És veritat que Albertito no és el meu fill, però com si ho fos. Una nena no estaria malament!», va revelar el model a través del seu compte d'Instagram.