Amador Mohedano

Amador Mohedano rep el cop definitiu i es prepara per al pitjor escenari

Amador Mohedano ha sentit una informació que li causa preocupació

Amador Mohedano ha vist que el seu nom i la seva figura han quedat en dubte en les últimes setmanes. Sí, perquè la seva neboda Rocío Carrasco, a través de la seva docu-sèrie, l'ha titllat d'interessat alhora que l'ha qüestionat com a representant de la seva mare. I ara, per si no n'hi hagués prou, l'exmànager ha hagut d'escoltar unes últimes declaracions que li han impactat.

En concret, li ha anunciat que es prepari, perquè en propers episodis de la seva producció revelarà realment què va fer en el projecte del museu de Rocío Jurado. Una informació que en sortir a la llum pot confirmar rumors que circulen des de fa temps i que a ell no el deixen en bon lloc.

Amador Mohedano i les seves declaracions que han portat cua

L'exmarit de Rosa Benito ha vist que aquest cap de setmana passat s'inaugurava el museu de la seva germana. Un centre on ell va treballar anys enrere, encara que va acabar sent desvinculat. Ara, Carrasco amb l'ajuda de l'ajuntament de Chipiona ho ha pogut tirar endavant.

Rocío Carrasco
Amador Mohedano ha vist a la televisió la inauguració del centre expositiu de 'La Jurado'| GTRES

Al que fos mànager se li ha preguntat a Sálvame per aquesta obertura i també perquè ningú de la família mediàtica hi ha acudit. I la seva resposta ha estat: «No m'ha arribat cap invitació així que quan vulgui potser pago l'entrada. Ara mateix no tinc ganes d'anar-hi ni de veure'l ni res, però ho faré».

«Hem d'adaptar-nos al que hi ha perquè tampoc es pot estar en una guerra contínua. El dia de la inauguració ha estat trist per la voluntat i el que jo he fet en aquest museu. I pel temps que he dedicat i la feina, em fa pena», prosseguia.

Tot seguit s'ha referit a la 'guerra familiar' que mantenen, i ho ha fet dient: «Ens ha vingut malament a tothom. La imatge que estem donant, tota la família esquitxada i Rocío no frena, segueix i segueix».

«Som adults i hem passat moltes coses a la vida. Jo segueixo veient, mirant i quan arribi el moment de poder contestar les coses, doncs, ho faré», deia contundent.

Amador Mohedano rep un inesperat i contundent revés

El pare de Chayo Mohedano potser no s'esperava que aquestes paraules en tinguessin conseqüències, però n'han tingut. De fet, han propiciat que Rocío hagi entrat en directe a Sálvame per respondre-hi i per indicar al seu oncle una cosa que no esperava.

El primer que ha deixat clar és que va ser ella mateixa qui anys enrere va posar Amador a treballar a l'esmentat centre d'interpretació. I sobre aquest i el seu oncle ha manifestat: «Hi ha un episodi al documental sol i exclusivament d'això. Hi queda tot perfectíssimament demostrat, a través de documentació, des dels problemes reals que van existir fins als papers que han jugat cadascun».

«També les funcions que han exercit i com, el benefici econòmic pel qual les han fet. Qui vegi el capítol ho entendrà tot d'una manera nítida», explicava Rociíto.

Imatge de Rocío Carrasco i Amador Mohedano quan eren més joves
Amador Mohedano pot quedar en evidència en un proper capítol de la sèrie de Rocío| Catalunya Diari

Amb aquest anunci ja ha deixat en perill a Mohedano, del qual s'ha rumorejat a més que no va fer un ús apropiat del museu. A més a més, s'ha especulat que el feia servir per fer festes i es podria descobrir si això és veritat a l'esmentada sèrie.

Però també l'ha deixat preocupat i ferit després quan ha afirmat: «El museu no té res a veure amb allò que Amador va deixar. Ell va fer tota la decoració de la infraestructura, va fer, per dir-ho així, el continent, però res més».

«A més, és que no només serà el que hi ha exposat, anirà canviant i hi tenim projectes que ja aniré avançant. Es faran mil activitats, perquè el museu no només serà una exposició, serà una cosa viva», prosseguia la seva intervenció.

Per acabar afegia: «Estigui on sigui la meva mare, jo sé que estaria boja de contenta per veure com Chipiona va estar amb mi el dia de la inauguració». Unes paraules amb què va deixar clar que el poble s'ha posicionat a favor seu en aquest conflicte familiar.

▶️ Lolita Flores reconoce que lo ha probado y avisa a su hijo Guillermo que tenga cuidado