Amador Mohedano assenyant amb el dit índex

El comunicat mèdic d'Amador Mohedano després de ser ingressat: «Alarmant»

Amador Mohedano continua ingressat a l'hospital des de divendres. El seu estat de salut preocupa els seus familiars

Amador Mohedano té els seus familiars i amics en suspens. El pronòstic de l'andalús és alarmant i, avui dia, segueix hospitalitzat al complex assistencial de Jerez de la Frontera.

 

Divendres passat, de matinada, Amador Mohedano no es trobava bé. El gadità va avisar els serveis d'emergència, que van acudir al seu auxili. Una ambulància el va portar fins a l'hospital.

 

També va informar del seu malestar a la seva amiga Jacqueline. Ella es va encarregar d'avisar els familiars del de Chipiona. Des de llavors, roman ingressat.

 

Per ara, el centre mèdic no ha volgut donar detall sobre l'informe mèdic d'Amador Mohedano. Tot i això, s'ha sabut que a urgències l'han sotmès a diferents proves diagnòstiques per saber què té.

 

José Antonio León, reporter de 'Sálvame', ha revelat al programa que Amador Mohedano pateix una «anèmia alarmant». De fet, l'oncle de Rocío Carrasco ha necessitat diverses transfusions de sang.

 

León ha acudit en persona nombroses vegades a la porta de la residència d'Amador Mohedano. Tantes, que fins i tot ha forjat certa amistat amb l'exmarit de Rosa Benito.

 

Gràcies a això, el reporter de Telecinco ha pogut donar una mica més d'informació sobre com es troba Amador. És preocupant, ja que «hi ha complicacions que no estan transcendint», ha informat.

 

Segons José Antonio León, «Fa anys que Amador presenta un seguit de malalties que no s'estan tractant i no s'està cuidant». A grans trets, «mentalment no està fort».

 

«Menja poc i malament. L'altre dia li vam haver de portar el menjar. Eren les quatre de la tarda i no havia dinat», va explicar León.

 

A més, el germà de Rocío Jurado no està passant per un bon moment anímic. «Fa bastant temps que no està bé i que els amics intentem animar-lo perquè acudeixi als metges», ha relatat León. Al seu torn, aquesta setmana també ha tingut problemes de lumbàlgia.

 

El reporter ha detallat que Amador «podria tenir una hemorràgia del sistema digestiu». No obstant això, el diagnòstic encara no és oficial.

 

Rosa Benito, preocupada per Amador Mohedano

El delicat estat de salut d'Amador Mohedano se suma al sentiment de tristesa i desànim que sent per la seva situació sentimental.  

 

Fa un parell de setmanes, Amador Mohedano va declarar el seu amor per Rosa Benito públicament. Va confessar que la troba a faltar i que vol reprendre la relació. La col·laboradora es va mostrar indiferent i molesta per les declaracions de qui havia estat el seu marit. 

 

Malgrat el seu enuig, l'excunyada de Rocío Jurado està preocupada per Amador. La tertuliana reconeix que Amador Mohedano «no menja correctament» i que desitja que «es posi bé».

 

La col·laboradora de 'Ya es mediodía' creu que tot això ha tingut a veure amb la disputa generada últimament. «Deixem de ficar merda... El problema és que després, passa el que passa», va exigir.

 

María Patiño va assegurar que Rocío Jurado hauria portat presumptament una mala vida al costat de José Ortega Cano. Amador té clar que no és cert i amenaça a la presentadora: «María, no saps què dius. Això ho hauràs de demostrar», va sentenciar.

 

La periodista va recalcar la veracitat de la seva informació. «Soc conscient de la dimensió de les meves paraules. Ho juro on ho hagi de jurar», va respondre.

 

Rosa Benito ha assegurat al plató de 'Ya es mediodía' que aquesta disputa ha passat factura al seu exmarit. «El que va passar ahir el va remoure i li va causar un atac d'ansietat enorme», va dir.

 

Tanmateix, Rosa Benito ha aclarit una mica la diagnosi d'Amador Mohedano. «També ha tingut una baixada de glòbuls vermells», va afegir.

 

La família de Mohedano està molt preocupada. Aquelles que el coneixen conclouen el mateix: Amador Mohedano no es cuida i l'anèmia que ha desenvolupat és alarmant.