Risto Mejide i la seva dona, la influencer Laura Escanes, posant en un photocall en la presentació d'un llibre

A tot luxe: les caríssimes vacances de Laura Escanes i Risto Mejide

El matrimoni se n'ha anat de vacances a les Maldives amb els fills, Roma i Julio

Després d'un any bastant complicat per la pandèmia i les crítiques que ha rebut a les xarxes socials, Laura Escanes ha pres la decisió d'allunyar-se un temps. Així ho ha comunicat al seu més d'un milió i mig de seguidors.

«Estaré desconnectada de xarxes unes setmanes. Moltes coses en molt poc temps i no puc fer veure que soc forta sempre. Us estimo», compartia fa unes setmanes.

Una decisió que no ha estat gens fàcil de prendre, però que ha dut a terme per la seva salut mental. Ha passat per una mala època i sempre amb el suport del seu marit, Risto Mejide, que no l'ha deixat sola.

Això sí, alguns dels seus seguidors no han dubtat en atacar-la: «Pobreta, la vida que tens no ha de ser gens fàcil», replicaven amb to de burla.

Deu dies després, la model ja ha reprès la feina i ha explicat els motius que la portaven a voler deixar-ho tot per un temps.

«Fa 10 dies vaig eliminar l'aplicació d'Instagram del meu mòbil, fa més de sis anys que no ho feia», relatava. «Suposo que tots, en algun moment, necessitem parar. No us mentiré, he passat per èpoques millors».

Laura confessava que havia de fer front a moltes coses. «Hi ha moltes batalles que no explico per aquí, suposo que per protegir els meus, per protegir-me a mi».

Després reprendre el seu dia a dia i d'unes vacances relaxants a Menorca, l'estiu encara no s'ha acabat per la parella. Tots dos han pres la decisió de desconnectar de la pressió mediàtica a una destinació de somni. 

Les Maldives és el destí que han escollit per anar-hi amb els fills, Roma i Julio. Un viatge que la influencer està retransmetent, amb detalls, a les seves xarxes socials. Laura i Risto gaudeixen com mai enmig del paradís, relaxats i sense problemes.

 

Laura Escanes i Risto Mejide, al paradís

Els moments de debilitat que han viscut durant l'any, tal com confessava la jove, sembla que han quedat enrere. «Aquest últim any he passat moments de molta debilitat, moltes pors, inseguretats i pèrdues de gent que he estimat i estimaré sempre».

Ella mateixa assenyalava que «podem amb tot, però no amb tot alhora». Per tant, el cúmul de situacions l'han fet tocar fons, sobretot les crítiques que rep com a mare. 

Laura ha hagut d'aguantar que la culpin de ser una mala mare per donar positiu en coronavirus i haver exposat a la seva filla. Recordem que fa tot just uns mesos, tant Risto com ella anunciaven haver-se contagiat.

Per sort, no van tenir complicacions, tot i que van passar molta por, tal com confessava el mateix presentador a 'Todo es mentira'.

Per això, necessitaven escapar-se lluny per reconnectar i oblidar-se de tot. «Fa uns anys vam estar sols a Maldives i tornar aquí amb aquestes dues personetes és un somni», assenyalava la influencer.

Risto també ha volgut deixar constància, amb humor, de les bones vacances que estan tenint. 

Per la seva banda, Risto ha recorregut a l'humor per presumir del feliç que està. «Me n'hauré d'anar d'aquí perquè se m'està posant bona cara i tot».

Un viatge familiar d'allò més ostentós. De fet, s'allotgen a una vila que ronda entre els 1.000 i 3.400 euros la nit. 

El caríssim hotel s'anomena Raffles Maldives Meradhoo, que compta amb piscina i fins i tot guarderia per als més petits.

Això sí, viatjar amb els nens no impedeix que puguin estar sols. Les imatges demostren que estan bé i són feliços junts. Risto admira la seva dona.

Després del cop emocional que va patir la Laura, ell no va dubtar en expressar la seva admiració cap a ella. «És valenta, i això fa que l'admiri encara més. #Toelrrato al teu costat, fent-te costat incondicionalment».