Kiko Matamoros en la cama

Kiko Matamoros anuncia des del llit la seva «pròpia defunció»

El col·laborador de 'Sálvame' ha anunciat la seva «defunció» per Instagram

Kiko Matamoros ha sorprès tothom amb una de les seves últimes publicacions a les xarxes socials. Concretament, el col·laborador de 'Sálvame' ha penjat una imatge per «anunciar la seva pròpia mort». Però no es tracta d'un cas d'estudi d'Iker Jiménez, sinó d'una nova mostra del conegut fals periodisme.

El patriarca del clan Matamoros ha estat l'última víctima dels rumors i notícies falses que inunden la xarxa. De vegades, ni tan sols són notícies falses, sinó que són articles amb titulars tan tendenciosos que donen peu a la confusió i, fins i tot, a l'engany.

«Adéu Kiko Matamoros. Espanya està en xoc», narrava el titular d'una notícia. Anava acompanyada de la imatge de Kiko Matamoros en un llit que ell mateix va publicar fa un any després dels seus problemes de salut.

Malgrat tot, el col·laborador televisiu s'ha pres l'assumpte amb força bon humor. Ha aprofitat la publicació per fer veure que es troba bé i tranquil·litzar aquells seguidors que haurien caigut en el parany. 

«Lamentablement, sembla que he mort i no me n'he adonat. Ja us explicaré com són les coses en el més enllà», ha escrit Matamoros en la seva publicació.

El seu compte d'Instagram s'ha omplert ràpidament de respostes i comentaris, però sobretot de moltes rialles. Els usuaris han sabut que la notícia original era falsa i han «agraït» l'aclariment per part de Kiko. Alguns, fins i tot, li han desitjat que «descansi en pau» i han aprofitat per fer gràcia del seu bon humor davant d'una situació com aquesta.

La veritat és que Kiko Matamoros no és la primera ni l'última víctima d'un titular com aquest. Altres amics també han estat notícia «de defunció» per error i no s'ho han pres del tot bé. 

Kiko Matamoros i els problemes amb els seus fills

La seva reacció humorística davant el fals periodisme és especialment sorprenent. De fet, encara ho és més si tenim en compte que la seva situació persona és, ara per ara, molt complicada. Gairebé no es parla amb els seus fills i ell, com sempre, manté el bon humor per davant de tot. 

Si la relació que té amb els fills és complicada, la situació amb Anita és insalvable. En el seu temps va ser la nineta dels seus ulls, però ja fa dies que s'han distanciat i, fins i tot, han deixat de parlar-se.

El col·laborador culpa el seu ex, Makoke, d'haver manipulat la seva filla per construir una barrera entre tots dos. La veritat és que, segons sembla, Anita Matamoros estaria enfadada amb el seu pare pel conflicte judicial que té amb sa mare. 

«Fa temps que no reconec la meva filla», va arribar a dir Kiko a 'Sálvame' davant la sorpresa dels seus companys. El més curiós és que, precisament, la bona relació amb Anita va ser el motiu de distanciament dels altres seus fills. 

Diego i Laura Matamoros són fills de Kiko i Marián Flores, però la mare d'Anita és Makoke. La devoció que sempre ha tingut per ella va provocar que els altres dos es distanciessin. 

Ara per ara, és Anita qui no vol saber res de son pare i la situació és força complicada. Per sort, la seva actual parella, Marta López, li fa costat en tot moment. 

De fet, Kiko ha perdut les esperances per recuperar la relació amb la família i, ara, la seva intenció és mirar endavant. Fins i tot, es planteja mudar-se lluny d'Espanya amb la seva parella, que té moltes ofertes de feina com a model arreu del món. 

Haurem d'estar atents per veure com avança el conflicte familiar, encara que sembla que Kiko segueix a peu de canó.