María Patiño amb roba d'esport i una bossa de supermercat

María Patiño, sola i sense el seu fill durant les vacances: «Un motiu justificat»

Maria Patiño revela el gran secret del seu fill Julio

María Patiño ha creuat un dels límits que havia pactat en el seu contracte amb Telecinco: parlar sobre el seu fill. La periodista ha decidit passar uns dies a Galícia per desconnectar de la pressió mediàtica i ningú entenia perquè no havia anat amb ella. 

La periodista ha publicat diverses imatges a les xarxes socials per compartir amb els seus seguidors les seves experiències. Tothom s'ha adonat que hi ha anat sense la companyia d'una de les persones més importants per ella. 

'Sálvame' assegura que coneix els secrets del viatge. Fins i tot, han revelat que tenen imatges que la podrien posar en una situació compromesa. Abans que se'n fes un gra massa, Patiño ha explicat la veritat.

No ha pogut venir perquè tenia «un motiu justificat»: «Havia de treballar». El jove mai ha participat del món de l'espectacle, encara que un cop va sortir en una revista.

La gallega mai ha parlat sobre la seva vida privada, per aquest motiu els espectadors de Telecinco no s'ho esperaven. És la primera vegada que parla de la seva família amb tanta normalitat i sembla estar-ne molt orgullosa.

Julio, el fill de Maria Patiño, no vol sortir a la televisió

María Patiño va ser mare soltera i va tenir problemes per anar tirant, però fer-ho va ser una de les millors decisions que ha pres mai. 

El fill es diu Julio i no vol saber res de la premsa del cor, tot i que podria haver guanyat molts diners en el negoci.

La revista 'Semana' ha estat l'únic mitjà que ha gosat parlar obertament del tema. El jove torna a ser polèmica per culpa de la seva mare: explicar que ha començat a treballar.

Els seguidors de Patiño s'han adonat que aquest estiu ha passat molt de temps sola i ella ha explicat els motius. «Vaig passar uns dies amb els meus germans i després vaig estar amb la meva parella i el gos perquè el meu nen està treballant».

María Patiño confessa la dificultat de ser mare soltera

Julio és un noi bastant discret, que en cap moment s'ha sentit atret per la fama sa mare. Maria va confessar que decidir ser mare soltera va ser un gran repte.

«No he estat casada i m'ha estat molt difícil, per no dir impossible, conciliar la meva feina amb l'educació del meu fill». Aquestes declaracions van causar un gran enrenou i van ocupar els titulars dels mitjans de comunicació més importants.

L'experta en el cor assegura que s'ha sentit jutjada per haver dedicat tant de temps a la seva carrera professional. «Se suposa que com que he optat per la feina, he apartat i marginat les meves altres obligacions com a mare i dona», va comentar a 'Sálvame'.

Patiño ha hagut de pagar un preu molt car per ser una de les personalitats més reconegudes de la premsa rosa. Aquesta és la raó per la qual aprofita qualsevol moment per «deixar la ment en blanc» i recuperar forces per enfrontar-se als seus enemics.

Per aquest motiu se n'ha anat de vacances a Galícia, destinació que sempre escull per desconnectar. En aquesta ocasió, encara que Julio no l'hagi acompanyat, s'ha pogut evadir de tots els seus problemes.

Els seguidors de la periodista entenen per què no hi ha anat.. El fill està molt centrat en la seva carrera i té nous objectius que no vol deixar de banda.

La presentadora té un repte força complicat després en la seva tornada: recuperar l'audiència que 'Sálvame' ha perdut durant l'estiu. Tot fa pensar que els directors estaven desitjant que arribés, ja que és una de les personalitats més poderoses del programa.