Sara Carbonero pel carrer amb mascareta

Revés final de Sara Carbonero a les esperances d'Iker Casillas

Sara Carbonero ha refet la seva vida al costat de Kiki Morente i ja no s'amaga

L'última aparició pública de Sara Carbonero ha acabat amb les esperances d'Iker Casillas de tornar amb la periodista. 

El romàntic moment que va oferir la parella l'any 2010 després de la victòria d'Espanya al mundial queda molt lluny. Aquell dia es van convertir en la parella del moment i tothom parlava de la fantàstica relació que tenien.

Des d'aleshores, ha plogut molt i les experiències viscudes, junts o separats, els han conduït a ser qui són avui en dia. Des de la malaltia de Carbonero fins als possibles rumors d'infidelitat o la seva mudança al país veí, tot ha passat per la premsa del cor.

Sens dubte, la separació de la parella després de molts anys de matrimoni va commocionar tots els espectadors. Cap dels dos va fer declaracions al respecte, però van ser notícia i les especulacions van arribar ràpidament. 

Després de tot, els dos han refet la seva vida per separat. Iker Casillas ha aparegut poc als mitjans i la seva vida sentimental és una incògnita, però ella ha començat una relació sentimental amb l'artista Kiki Morente. 

Si el futbolista tenia esperances per tornar amb ella, aquesta setmana se li hauran esgotat. L'última aparició pública de Sara ha deixat clar en quin moment de la vida es troba. 

Sara Carbonero, el cop que acaba amb les esperances d'Iker

Els rumors sobre la possibilitat que Sara tornés a tenir parella van sortir fa uns mesos. De fet, sembla que tenien una relació que ja començava a convalidar-se perquè les famílies ja s'havien conegut. 

Molts reporters i periodistes han intentat enxampar-los plegats, però no ho han aconseguit. Avui dia, no tenen cap imatge de la parella junts.

Aquesta setmana ha sortit una notícia que ha acabat amb les possibles esperances del porter. La periodista ha acudit a una cita que ha fet treure el gat del sac. 

La parella ha formalitzat la seva unió en un dels concerts de l'artista. Ella, acompanyada d'unes amigues, va anar-lo a veure en una de les seves actuacions. La presència de Sara a l'esdeveniment va acaparar tots els focu i es va convertir en l'única protagonista de la nit. 

Aquest fet va confirmar els rumors que apuntaven que la parella formalitzaria la seva unió abans que acabés l'estiu. Durant aquests mesos, la presentadora s'ha mostrat molt discreta i volia mantenir la relació en secret. 

D'una manera subtil, la relació s'ha fet oficial. Durant l'actuació, Sara es va situar a primera fila i va gaudir de l'espectacle i les cançons de Kiki. 

Per evitar un major enrenou, es va mantenir discreta i va intentar que els mitjans no captessin cap imatge seva. És més, l'organització va convidar la premsa a sortir del recinte. 

Després de finalitzar l'actuació, Sara Carbonero i la seva parella van sortir per la porta del darrere per evitar ser captats per les càmeres. De fet, primer en va sortir un i després l'altre. Aquesta tàctica els va funcionar, ja que ningú ho va capturar.

Cadascú va agafar un cotxe diferent, amb la intenció de despistar la premsa. Sens dubte, un inici de relació turbulent i acompanyat de la pressió mediàtica a què ella ja està acostumada. 

La parella ha decidit deixar-se d'amagar i gaudir de la seva relació de manera natural, encara que en aquesta ocasió no hagi estat així. Per tant, ella ha passat pàgina i les possibles esperances d'Iker s'han esfumat del tot.