Gloria Camila a un photocall d'El Corte Inglés

L'escàndol de l'any: Gloria Camila podria abandonar Rocío Flores

Glòria Camila sempre s'ha mantingut neutral davant els conflictes familiars.

Gloria Camila ha decidit donar suport a Rocío Carrasco i canviar de bàndol, jugant una mala partida a Rocío Flores.

La filla petita de «la més gran» sempre s'ha mostrat molt neutral davant els conflictes familiars. De fet, en algunes ocasions, s'ha pronunciat al respecte sobre alguna polèmica mediàtica.

Des de fa molt temps, la relació entre les dues es va acabar i així ho va confirmar.. A més, l'estreta relació amb la seva neboda ha fet que la distància entre les dues s'accentuï més.

Verbalment, Camila no s'ha posicionat mai, però els seus actes parlen per si sols. Flores és molt present a la seva vida i moltes vegades les han fotografiat o enxampat juntes.

Aquesta mateixa setmana, amb el retorn de Carrasco al plató de 'Sálvame', ha saltat una notícia que ha creat una gran expectació. Segons la presentadora del programa, Glòria Camila es trobaria decebuda amb la seva Rocío Flores i s'estaria plantejant donar suport a sa germana.

Gloria Camila podria abandonar Rocío Flores

La tornada de Carrasco al programa de Telecinco no deixa d'aportar titulars i informacions d'allò més exquisides. La seva presència ha comportat una sèrie de revelacions que no ha deixat ningú indiferent. 

Durant la seva intervenció, ha reconegut que té la intenció de retrobar-se i reconciliar-se amb els seus fills aviat. A més, ha deixat anar algunes indirectes a la família Mohedano i ha assegurat que el diari no és l'únic que els ha de preocupar. 

No obstant això, les declaracions que ha realitzat sobre la seva germana ha deixat tothom bocabadat. Ha assegurat que el motiu principal pel qual no manté relació amb Gloria Camila és la proximitat que té amb el pare impiu. 

Tot i això, ha assegurat que no consentirà que l'ataquin i lluitarà contra aquells que li facin mal. A més, li va demanar que evités involucrar-se massa en el museu que fa honor a sa mare.

Aprofitant el tema, Carlota Corredera va deixar anar una bomba que va causar un gran enrenou. Assegurava que la filla d'Ortega es troba disposada a abaixar les armes contra Carrasco.

Segons relatava la presentadora, la relació entre tieta i neboda s'hauria refredat després de l'emissió del documental. Ha assegurat que es troba molt decebuda amb Flores i que ja no es queda a casa quan puja a Madrid.

Les fonts han confirmat que «després de l'emissió del documental, no hi ha hagut cap vetat a la foto de família de l'homenatge a Chipiona». Això no hauria agradat gens a la filla de «la més gran».

La situació s'accentua amb els gestos de complicitat constants de Glòria Camila cap a la seva germana. Tant en l'homenatge com en el mateix dia que va tornar a plató, es va presentar amb una jaqueta fúcsia. Aquest fet no ha passat desapercebut, ja que la similitud del vestuari crida molt l'atenció.

Durant el programa, es va confirmar que l'actriu hauria confiat cegament en la paraula de sa germana després de l'emissió del documental. De fet, ella mateixa va confessar que estaria disposada a reconciliar-s'hi. 

L'actitud receptiva es basa en els dubtes que ha sembrat el seu discurs i la necessitat que té per conèixer bé la història. 

Corredera va explicar que Camila es troba en una situació complexa, però que, de ser ella, s'interessaria per conèixer el contingut del diari.

En cas que fos així, deixaria de donar suport a la seva neboda i distanciar-se amb algun membre dels Mohedano. Però ella no ha dit res i només cal esperar per veure'n l'evolució. 

L'ex de Kiko sempre ha estat molt prudent, però sembla que aquest posicionament amb Rocío Flores s'està esquerdant cada dia més. En un futur no molt llunyà, podríem ser testimonis d'un canvi de bàndol i un suport incondicional a Carrasco.