Amador Mohedano amb gorra i ulleres de sol

Amador Mohedano, sense pèls a la llengua: destrossa Kiko Jiménez

L'exparella de Gloria Camila ha concedit una entrevista al 'Sábado Deluxe' per carregar contra Mohedano i assegurar que no se sorprèn de l'actitud violenta de Rocío Flores

Des que Gloria Camila va posar fi a la seva relació amb Kiko Jiménez després de quatre anys de festeig, no hi ha dubte que l'exparticipant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' ha decidit venjar-se i visitar diversos platós de televisió per treure els draps bruts dels Mohedano. 

Tot i que la filla d'Ortega Cano ha evitat generar enrenou, sí que ha afirmat que Kiko és una persona 'non grata' i que no vol saber res d'ell. Ara bé, sembla que Kiko no es dona per vençut i segueix insistint a parlar sobre el documental de Rocío Carrasco

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Kiko Jiménez parla sobre la família Mohedano

Kiko Jiménez ha aprofitat la seva intervenció al 'Sábado Deluxe' per carregar contra Rocío Flores i Antonio David. Sorprenentment, ha defensat la seva exparella, Gloria Camila, ja que assegura que és una víctima més. «Em fa pena Gloria Camila per les circumstàncies que està vivint. Ella sí que ha estat manipulada, fins i tot és més víctima que Rocío Flores», explica Kiko. 

A més, ha assegurat que no li guarda cap mena de rancor, tot i haver acabat la relació de la pitjor manera. «Jo ja no li guardo rancor, no tinc cap relació amb ella. He discutit amb ella com totes les parelles i he fet les maletes i he marxat, podria haver-me beneficiat de la relació que hem tingut durant quatre anys. Ja vaig parlar quan va acabar la relació per una infidelitat i se'n va parlar un estiu sencer».

D'altra banda, Kiko ha destacat que no el sorprèn l'episodi de la pallissa, ja que va viure en primera persona el caràcter violent de Rocío Flores. A més, també ha assegurat que va escoltar com Amador Mohedano li deia 'filla de p***' a la seva neboda Rocío Carrasco. «No són persones que parlin i que diguin paraulotes», afirma. «La primera persona que feia servir aquestes expressions era Amador Mohedano. Parlava despectivament de Rocío Carrasco després dels homenatges», explica Kiko Jiménez

Amb tot això, durant les declaracions de Kiko, el presentador ha rebut un missatge d'Amador Mohedano. Molt enfadat i deixant clar que estava veient el programa, l'exparella de Rosa Benito no ha dubtat en respondre i defensar-se d'aquestes dures acusacions: «A veure, que ell digui que jo he dit davant d'algú 'mira aquesta filla de p***'. Això són coses meves. El fill de p*** és ell per ser tan pocavergonya».

Gloria Camila pateix un atac d'ansietat

Gloria Camila també està molt molesta amb les declaracions de la seva exparella, ja que ha assegurat que en més d'una ocasió ha escoltat com Gloria titllava de 'mala persona' Rocío Carrasco. A més, també ha al·legat que Gloria sempre ha intentat evitar trobar-se amb la seva germana. 

«A Gloria Camila li va venir un atac d'ansietat un dia que va estar a punt de trobar-se amb la seva germana en un centre comercial. Arribem a una botiga i una noia ens diu que dins hi ha Rocío Carrasco amb Fidel comprant vestits. Es va posar molt nerviosa i vam marxar, jo crec que per no saber afrontar la situació. A ella li agradaria trobar-se amb la seva germana, però hi ha agents externs que contaminen molt, per exemple Antonio David», ha manifestat Kiko Jiménez.