Olga Moreno somrient, amb jaqueta vermella i fons neutre

La primera frase que va escoltar Olga Moreno de la mare d'Antonio David Flores

La concursant de 'Supervivientes' explica que Luisa Carrasco va demanar-li que «si us plau, no li facis mal al meu fill»

Olga Moreno, parella d'Antonio David Flores i concursant de 'Supervivientes', no s'està tallant ni un pèl i ha decidit parlar sobre la família del seu marit. Cal recordar que en un principi va dir que volia ser valorada pel seu concurs i evitar formar part de la polèmica Flores-Carrasco, però aquesta vegada ha obert la boca per parlar de la seva sogra, Luisa Carrasco.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Les declaracions d'Olga Moreno

No és la primera vegada que Olga Moreno decideix parlar sobre la família del seu marit. Tot i això, des de plató sovint es desmenteixen les seves declaracions. Ara bé, ella segueix centrada en 'netejar la imatge' del seu marit. 

Moreno ha parlat amb la seva companya Marta López i li ha assegurat que Antonio David «ha plorat molt, ha plorat llàgrimes que no són normals. Quan arribaven els diumenges, aquests nens s'agafaven al seu coll i els havia de treure jo (...) I ell entrava a l'habitació sense poder dir-li absolutament res, fart de plorar».

La dona d'Antonio David ha explicat que el seu marit ha patit molt i és per això que la seva sogra, Luisa Carrasco, va demanar-li un favor. En concret, ha exposat: «La primera vegada que em va veure la meva sogra, abraçada a mi plorant, em va dir: 'Si us plau, no li facis mal al meu fill. Si us plau, l'únic que et demano és que no li facis mal'. Imagina't el que ha patit aquesta dona».

Luisa Carrasco, en el punt de mira

La mare d'Antonio David és una desconeguda per al gran públic. De fet, només hem pogut veure-la en ocasions puntuals, com en la boda del seu fill amb Rocío Carrasco. Tot i això, Luisa Carrasco forma part de la polèmica i no ha pogut evitar ser anomenada a la televisió. 

En el documental, Rocío Carrasco explica el conflicte que va tenir amb Luisa Carrasco per triar el nom del seu primer fill. Segons les seves declaracions, ella va dir-li a Luisa que si era nena li posarien Rocío i que si era un nen volia que es digués Pedro Juan. Pedro pel seu pare, Pedro Carrasco, i Juan pel pare d'Antonio David. No obstant això, la seva sogra va exclamar: «O Juan Pedro, perquè el nen l'ha fet el meu fill, no te l'has fet tu amb un dit».

D'altra banda, Rocío Carrasco assegura que Luisa va acusar-la de ser la culpable de la malaltia del seu fill: «El meu segon net va néixer amb certs problemes, atribuïbles a la vida poc decent que va tenir la seva mare durant l'embaràs». És més, la mare d'Antonio David va afegir: «El pare d'ella va morir d'un infart i el meu marit fa dos anys que té Alzheimer per culpa de Rocío».

Per si no n'hi hagués prou, Rosa Benito ha aprofitat la seva col·laboració a 'Ya es mediodía' per afirmar que Luisa Carrasco mai va tractar bé a Rocío Jurado, fins i tot va fer-la plorar.